24 / 04 / 2024

3D Printshow İstanbul 10 Eylül’de!

3D Printshow İstanbul 10 Eylül’de!

3D Printshow İstanbul, mimar ve iç mimarların bilgisayar ortamında tasarladıkları her türlü projenin 3 boyutlu maketini, daha hızlı, daha kolay ve daha ekonomik yoldan basabilmeyi sağlayan 3D yazıcıları sergileyecek.



3D Printshow İstanbul, mimar ve iç mimarların bilgisayar ortamında tasarladıkları her türlü projenin 3 boyutlu maketini, daha hızlı, daha kolay ve daha ekonomik yoldan basabilmeyi sağlayan 3D yazıcıları sergileyecek. Geleceğin yaşam alanlarını şekillendiren mimarlar, 10 Eylül 2015 Perşembe günü Tüyap’ta kapılarını açacak olan organizasyonu ziyaret ederek, alanlarıyla ilgili 3 boyutlu baskı teknolojilerini yerinde görebilecek. 


Tarsus Group’un, bu yıl Mayıs ayında Londra’da başlayıp sırasıyla California, Paris ve Dubai ile devam edecek “3D Printshow Global Serisi”nin Türkiye ayağı SIGN İstanbul fuarı oldu.  “Alanında Avrasya’nın her yıl düzenlenen en büyük ticari organizasyonu” olarak kabul edilen SIGN İstanbul’un, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 11. Salonda açtığı 3D Printshow özel bölümünde, 3 boyutlu yazıcı firmaları, pek çok alanda olduğu gibi mimariyle de ilgili yeni uygulama ve çözümlerini sunacak. 


3D Printshow etkinliğinin California’dan önce İstanbul’daki yeni durağı olan SIGN İstanbul’da, 3 boyutlu yazıcıların ve baskı teknolojilerinin yanı sıra her türlü reklam ve tanıtıma ilişkin en yeni ürün, uygulama, makine ve ekipmanlar bir arada yer alacak. 


Geri Dön