24 / 04 / 2024

3M İş Güvenliği ürünleriyle ISAF'ta dikkat çekti!

3M İş Güvenliği ürünleriyle ISAF'ta dikkat çekti!

10-13 Eylül’de Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Bilgi Güvenliği, Ağ Güvenliği, Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı ISAF’ta sektörde fark yaratan İŞ Güvenliği ürünleri ile yer alacak.



3M İş Güvenliği Bölümü 10-13 Eylül tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ISAF Safety&Health Fuarı’na katılarak geniş bir yelpazede ürünlerini sergileyecek. 3M’in solunum koruma, işitme koruma, göz koruma ve baş -göz-yüz koruma ürünleri ile kaynaktan korunma, iletişimli kulaklıklar ve motorlu, hava beslemeli solunum ürünleri fuarda yer alacak ürünleri arasında. Ayrıca, Türkiye'de yeni lansmanı yapılan reflektif ürünler de ISAF’ta sergilenecek.


İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, çeşitli sektörlere yönelik üstün kaliteli ürün ve çözümler üreten 3M İş Güvenliği bölümü ISAF’ta, zor koşullar altında çalışan ve toz maskesi kullanması gereken işçilerin daha rahat ve güvenli nefes almasını sağlayan 3M Aura Toz Maskesi 9300+ ürününü de sergileyecek. 3M biliminin en göze çarpan ürünlerinden biri olan 3M Aura Toz Maskesi 9300+, sadece iş sırasında rahat nefes almayı sağlamakla kalmıyor, solunum sorunları oluşmasını engelliyor ve günlük yaşamı daha kaliteli hale getiriyor.


Ultra ince fiberlerden üretilen 3M Aura Toz Maskesi’nde, fiberlerin üzerindeki elektrostatik yükler, zararlı partikülleri çekerek havayı filtrelemeye yardımcı oluyor ve toz ve partikül altında zorlu koşullarda çalışanlar ince bir maskeyle bile çok daha rahat nefes alıp verebiliyorlar. Rahat nefes alan ve daha iyi gören işçi, maskesini çıkarmadan daha uzun süre ve daha hızlı çalışabiliyor ve bu da verimliliği artırıyor. En önemlisi de daha güvenli bir şekilde çalışma olanağı veriyor.


3M Türkiye Güvenlik ve Grafik Ürünleri Ülke Direktörü Kerem Kürklü, ISAF’ta 4. kez yer aldıklarını belirterek şunları söyledi; “3M teknolojilerinin günlük hayatın içine nasıl taşındığını simgeleyen “3M Bilimi. Hayatın her anında.”™ söylemi ile 3M’in bilimdeki gücünü, iş yaşamını ve insan hayatını çok daha güvenli hale getirmek için kullandığını vurgulamış oluyoruz. Fuarda hayatın her anında insanları etkileyen ürünlerimizi sergileyeceğiz. ISAF, Türkiye'de iş güvenliği sektöründe bulunan ilgili kişilerin, iş güvenliği uzmanlarının , OSGB'lerin (Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri), sektörel basın ve derneklerle beraber piyasada iş güvenliği konusunda tedarikçilerin buluşabildikleri bir ortam. Kısaca sektörün biraraya geleceği, iş güvenliğine katkı sağlayacak yeni ürünlerin hedef sektörleriyle buluşacağı bir fırsat olacak. Biz de Türkiye'de iş güvenliği genelinde, kişisel koruyucu donanımlar özelinde de önde gelen bir firma olarak bu fuarda bulunup mevcut ve yeni ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulacağız.”


Geri Dön