26 / 04 / 2024

3S Firuze Konakları fiyatları!

3S Firuze Konakları fiyatları!

Firma: 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.

Proje: 3S Firuze Konakları

Ortak kat bahçeleri muhteşem göl manzarasını gözler önüne seren 3S Firuze Konakları'nda daire fiyatları 365 bin TL'den başlayıp, 1 milyon TL'ye kadar çıkıyor...



İstanbul Avrupa yakasında Avcılar Firuzköy bölgesinde hayata geçirilen 3S Firuze Konakları 3S Kale Holding imzası taşıyor. Projenin lansmanı Mart ayında yapılacak. 

 

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunulan Avcılar 3S Firuze Konakları, 523 adet konut ve 45 adet mağazadan meydana geliyor. Projede açık ve kapalı sinema salonu, sosyal mekânlar, zengin peyzaj alanları bulunuyor.


Ortak kat bahçeleri muhteşem göl manzarasını gözler önüne seren 3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla merkezi bir noktada yer alıyor. 


2019 yılında teslim edilmesi hedeflenen 3S Firuze Konakları’ndan E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Deniz yolu ulaşımını tercih edenler için de Avcılar İDO iskelesine sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


3S Firuze Konakları fiyatları!

Balkonlu mimarisi, ferah ve nefes alan tasarımıyla huzurlu bir yaşam ortamı sunan Avcılar 3S Firuze Konakları'nda daire fiyatları 365 bin TL'den başlayıp, 1 milyon TL'ye kadar çıkıyor. 



Satış Ofisi Tel: 444 37 11


Web: www.3sfiruzekonaklari.com.tr

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 




projeye sor



Geri Dön