26 / 04 / 2024

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.



3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün, Fanatik'e özel açıklamalar yaptı.


■3S Kale Holding ve gayrimenkul yatırımları hakkında bilgi verebilir misiniz? 

-Enerji ve gayrimenkul alanlarında iddialı bir yatırımcı ve geliştirici olma vizyonu ile 3S Kale’nin temellerini 2011 yılında attık. Daha önce Kale Kilit bünyesinde bulunan gayrimenkul stoklarını yeniden yapılandırarak 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ve 3S Kale Yapı ve Ticaret A.Ş. şirketlerini kurduk. Geçtiğimiz yıl, 3S Kale Holding bünyesinde enerji ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarımız için planlama yılıydı. 2017 için enerji ve gayrimenkul yatırımlarımız planladığımız şekilde devam ediyor. 2016 yılında yapı şirketimiz 100 milyon TL ciro elde etti. Hedefimiz bu yılı, 3S Firuze Konakları’nın da ciddi katkısıyla 270 milyon TL ciroyla kapatmak.


■ 3S Firuze Konakları hakkında bilgi verebilir misiniz?

-Avcılar Firuzköy bölgesinde inşaatına başladığımız 3S Firuze Konakları, 28.000 metrekarelik proje sahası, 523 adet konut ve 45 adet mağazasıyla E-5 aksındaki en büyük proje olma özelliği taşıyor. Bölge için yatay mimarisi, ferah ve nefes alan tasarımıyla huzurlu bir yaşam ortamı sunuyoruz. 3S Firuze Konakları’nda yaşamın 2018 yılının son çeyreğinde başlamasını hedefliyoruz. Şirketimiz için de bir referans proje olacak 3S Firuze Konakları, hem yatırım hem de güzel bir yaşam fırsatı sunuyor.


■ 3S Firuze Konakları lokasyon ve ulaşım imkanları nasıl? 

-3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla merkezi bir noktada yer alıyor. 3S Firuze Konakları’ndan E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Deniz yolu ulaşımını tercih edenler için Avcılar İDO iskelesine sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


■ Gayrimenkulde gelecek dönemde farklı yatırımlarınız olacak mı? 

-Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor. Bu projenin detaylarını önümüzdeki aylarda paylaşacağız. Projenin lokasyonu Topkapı’da, E-5 Çevreyolu’nun hemen kıyısında ve bölgenin güzide yerlerinden biri. Yaklaşık 30.000 m² satılabilir alanda cadde mağazaları, ofis katları ve 250 kadar daireden oluşacak projenin 250 milyon TL yatırım değeri bulunuyor.


■ Sporun toplumlardaki birleştirici gücü hakkında yorumlarınız nelerdir? 

Spor, kültür farkı tanımayan, kadın erkek herkesin birlikte dahil olduğu ve omuz omuza izledikleri bir araçtır. Spor, farklı görüşleri benimseyen insanları dahi bir araya getirir ve her türlü engeli aşar. Biz insanları birleştiren, kaybettiğimiz değerleri bize hatırlatan spora gölge düşürmeden izlemek ve yapmak hepimizin dileği. Biz de 3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık. 1000 m² alan üzerinde fitness salonu ve spor sonrası sosyalleşmek adına kafeteryası bulunan lounge alanı ve dış mekânda su öğeleri ile dinlendirici pergola sosyal alanı, yürüyüş yolu, yüzme havuzu, futbol/basketbol sahası ve etrafında tribünlerle sporun birleştirici gücünü kullanmak istedik. Aynı zamanda bu tribünleri yaz ayları için açık sinema oturma düzeni için kullanıyoruz. Projemizde tekrar canlanan mahalle kültürünü bu şekilde ayağa kaldırmayı hedefledik.


Expo Turkey by Katar için geri sayım başladı

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı. Fuarı organize eden Medyacity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, “19 Nisan’da Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilecek fuarda Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin katılımı ile bir nevi Katar çıkarması yapacağız. Ticaret hacmini iki katına çıkartacağız” dedi.


Emlak Konut’un kampanyasında satış rekoru kıran projeler

Emlak Konut GYO projelerinde 2017 yılının ilk çeyreğinde toplam 2 bin 833 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirildi. Bu satışların 2 bin 722 adedi kampanya döneminde gerçekleşti. Nidapark Küçükyalı, Validebağ Konakları ve Ağaoğlu Maslak 1453 projeleri Emlak Konut’un kampanyası kapsamında satış rekoru kırdı. Nidapark Küçükyalı projesinde 2 ayda 610 konut, Validebağ Konakları projesinde 219 konut, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde 209 konut satıldı.


Dekorasyonda son trend; Mermer sanatı

Mermere sanatsal boyut kazandırıp dekorasyonda kullanmak son günlerin trendlerinden. Bu akımın öncülerinden olan MKY Mermer ve Dekorasyon firması ise yılların getirdiği deneyim ile gerek yurtdışında ofis ve işyerleri gerekse de yurtiçinde havalimanları, gayrimenkul projeleri ve fabrikalar başta olmak üzere butik hizmet dahilinde ünlü pastaneler, oteller, evler kısacası mermerin adının geçtiği her alanda yaratıcılığı ile fark yaratıyor.


GYODER, Katar’da türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Expo Turkey by Qatar’da, Türkiye’yi ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatacak. Katarlı bireysel ve kurumsal yatırımcıların Türkiye’ye yönelik ilgisini artırmayı hedeflediklerini belirten GYODER Başkanı Aziz Torun, “Katar ile ilişkilerimizi geliştirerek, ülkemize çok daha fazla yatırımcı çekecek potansiyele sahibiz” dedi.


İster ofis ister home-office!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'nun örnek ofislerinde, dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin, ‘Best of Year 2016’ ödüllü masası bulunuyor. Proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden meydana geliyor. Nisan'da teslim edilecek projede ofis fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.


http://www.3skale.com.tr/tr


Fanatik


Geri Dön