26 / 04 / 2024

3T Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3T Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3T Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Özyıldırım, Ünal Ceylan, Serkan Ünsal tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de kuruldu.



3T Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Özyıldırım, Ünal Ceylan, Serkan Ünsal tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


3T Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işleri kapsamında konut, işyeri, ticarethane, işhanı, fabrika, yollar, park ve tatil köyleri yapmak, satmak, kendi hesabına ait arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında temiz ve pis su, toz emme ve yutma, ısıtma, iklimlendirme, hava temizleme ve dağıtma merkezleri, kanalları ve tesisatları, konut ve ticari yapılarda doğalgaz, yangın, atık su kazanım, güneş enerjisine dayalı ısıtma ve enerji üretme sistemleri, otomasyon sistemleri, jeotermal ısıtma sistemleri, buhar üretme sistemleri, evsel ve sınai arıtma sistemleri, her türlü soğutma tesis ve sistemleri imalatları ve tüm altyapı yatırımlarında etüt, proje, inşaatı, bakım ve onarım işlerini ile hazır işlerini yapmak ve yaptırmak. 3 - Konusu ile ilgili proje, etüd, araştırma, müşavirlik, sorumlu mühendislik ve kontrol mühendisliği yapmak ve danışmanlık ve eğitim hizmetlerini vermek. 4 - İnşaat malzemelerinin, makine ve yedeklerinin, mekanik ekipmanların alımını, satımını, ithalatını, ihracatını ve imalatını yapmak ve yaptırmak. 5 - Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında özel ve tüzel her türlü ihalelere katılabilir, teklif verebilir, taahhütlerde bulunabilir, ihale şirkette kalması halinde taahhütlerini yerine getirebilir, başka gerçek veya tüzel kişilere tamamen veya kısmen devredebilir, yaptırabilir. Şirketin işleri için yurt içinde ve yurt dışında özel ve tüzel finans kuruluşlarından kısa, orta ve uzun vadeli krediler,yatırım ve ihracat kredileri, avans kredileri, teminat mektubu alabilir. Gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapabilir, yeni şirket kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir. Şirketin amaç ve konusu için faydalı izin, ruhsatname, lisans, know-how, ihtira beratı ve benzeri hakları için yurt içi ve yurt dışından iktisap edebilir, devralabilir, devredebilir.  Yukarıdaki konulardan başka şirket için faydalı ve lüzumlu görülebilecek başka işlere girişilmek istenildiğinde ortaklar kurulunda bu yönde karar alındıktan sonra şirket bu işleri yapabilecektir. İşbu kararın uygulanması için gerekli izinler resmi mercilerden alınacaktır. 


3T Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Çelebi Mehmet Paşa Caddesi, No:17/A. 


Geri Dön