25 / 04 / 2024

3T Real Estate Bazaar, emlak projelerini şehrin merkezine getirdi!

3T Real Estate Bazaar, emlak projelerini şehrin merkezine getirdi!

Emlak arayanların ilgilendikleri projeleri zaman kaybetmeden, tek bir noktadan incelemelerini sağlayan Türkiye'nin ilk sürekli emlak fuarı gibi düşünülen 3T Real Estate Bazaar açılıyor...



Emlak arayanların ilgilendikleri projeleri zaman kaybetmeden, yorulmadan tek bir noktadan incelemelerini sağlayan Türkiye'nin ilk sürekli emlak fuarı gibi düşünülen 3T Real Estate Bazaar, iş, finans, yaşam, alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgede açılıyor.

Gayrettepe Metro İstasyonu'nda yer alan 3T Real Estate Bazaar, konut, ofis, dükkan, arsa, devremülk gibi emlak projelerini bir araya getiriyor.

3T Real Estate Bazaar'da emlak arayanlar farklı proje alternatiflerini sokak, site ve ev dolaşmadan tek bir adresten ayrıntılı olarak inceleyebilecek, emlak projesi seçimlerini kolay, zahmetsiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Emlak sektörünün lider markası Turyap'ın oluşturduğu 3T Real Estate Bazaar'daki her proje kendi satış ofisinde proje maketi, emlakın türüne göre ayrıntılı ve zengin görsel bilgilerle incelemeye sunulacak.

Böylece 'hangi emlak projesinden emlak almalıyım' diye soran alıcılar ayrıntılarıyla inceledikleri projelerden tercihlerini yaparak, sonrasında yalnızca beğendikleri projeleri yerinde görebilecek, zaman kaybetmeden, yorulmadan, daha kolay bir şekilde karar verebilecek.

Toplamda 4.000 m2 alanda, yaklaşık 80 bağımsız bölüm bulunuyor. Mekan 190 metre uzunluğunda 20 metre eninde bir alandan oluşmaktadır. Sergi alanı için hem katlı otopark yönünden hem de yaya pasajından olmak üzere iki adet giriş bulunmaktadır. Bu girişler yapının yaklaşık orta kısmında yer almaktadır.

3T Real Estate Bazaar'da kiralama yöntemi fuar sistemi gibi yapılacaktır. Firmaların farklı taleplerine cevap verebilmek açısından 10,20,30,40,80,120,160 m2'lik büyüklükte alanlar kiraya sunulmaktadır. Bu alan ölçüleri mevcut kolon yerleşimi ve koridor düzenine bağlantılı olarak belirlenmektedir.

3T Real Estate Bazaar'da yer alacak başlıca sektörler:

•  İnşaat üreticileri/müteahhit şirketler
•  Yatırımcılar
•  Emlakçılar/pazarlamacılar
•  Bankalar/sigortacılar
•  Mimarlar/mühendisler
•  İnşaat malzemeleri satan firmalar
•  Dekorasyoncular/mobilyacılar
•  Nakliyeciler
•  Diğer sektörler

Emlak sektörünün yanı sıra tüketicinin de bilgilendirilmesine katkı sağlayacak olan 3T Real Estate Bazaar, emlak projelerini tek bir platformda toplayıp sektöre yeni bir hareket kazandıracak. Gelecek yıllarda yapılacak yeni projeler için de yol gösterici olacak.

Üniversitelerin master programları dersliklerinin bu alanda açılması planlanmaktadır. Emlak sektörüyle ilgili meslek odalarının seminerleri ve bilimsel araştırma konferansları yapılacak.

3T Real Estate Bazaar, markalı emlak projelerine tasarım, kalite ve güvenirlik ödüllerinin verilmesine ev sahipliği yapacaktır.

Ayrıca, emlak sektörünün tüm bilgi birikimini ve deneyimlerinin paylaşıldığı Emlak Pazarı Dergisi, bu önemli markanın yayın organı olacaktır. 3T Real Estate Bazaar, emlak sahibi olacak tüketicinin bu konuda ihtiyaç duyacağı finans ve sigorta gibi yan sektörlerle ilgili bilgilere de ulaşım olanağı sağlanacaktır.

Emlak dünyasının kalbi 3T Real Estate Bazaar'da atacak!


Geri Dön