26 / 04 / 2024

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da düzenlenecek!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da düzenlenecek!

“ Doğayı çatıda keşfedin ” temasıyla yeşil çatı teknolojisindeki en yeni gelişmelerin sunulacağı 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, 20- 21 Nisan 2015’te İstanbul’da düzenlenecek.



“Kentlerde yeşile ayıracak yer kaldı mı?” Bu soru kent yoğunlaşmasının oluşturduğu sorunlarla mücadele eden bina uzmanları tarafından tüm dünyada sıkça sorulur hale geldi. “Doğayı çatıda keşfedin” teması altında, başarılı çözümler ve yeşil çatı teknolojisindeki en yeni gelişmelerin sunulacağı ‘4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’ 20-21 Nisan 2015’te Istanbul’da düzenleniyor.


Yeşil çatılar, kentsel dönüşümün ana gündem maddesi olduğu 14 milyonluk metropol İstanbul’da, sunumlar ve interaktif çalıştaylarla tartışılacak. Uluslararası Yeşil Çatı Derneği (IGRA) tarafından düzenlenen kongre, farklı kotlardaki 72.000 metrekarelik yeşil alanlarıyla tüm dünyanın dikkatini çeken Zorlu Center içinde yer alan Raffles Otel’de gerçekleşecek.


Onduline Avrasya’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek zengin bir içeriğe sahip kongrede, alanlarında ünlü, ulusal ve uluslararası konuşmacılar ile dünyanın dört bir yanından profesyonel katılımcılar ortak bir platformda buluşacak. Kongreyle ilgili güncel haberleri düzenli olarak almak istiyorsanız; www.greenroofworld.com adresinden e-bültene abone olunması yeterli olacak.


TOKİ Haber


Geri Dön