19 / 04 / 2024

42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor!

42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor!

İstanbul’un merkezi iş alanı Maslak, yepyeni bir alışveriş merkeziyle büyük bir değişim yaşayacak. Eğlence, sanat ve alışverişi bir araya getirecek olan 42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor.



İstanbul’un merkezi iş alanı Maslak, yepyeni bir alışveriş merkeziyle büyük bir değişim yaşayacak. Eğlence, sanat ve alışverişi bir araya getirecek olan 42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor. Birbirinden özel uluslararası ve ulusal yeme içme markalarının yer alacağı 42 Shops & Art, sanattan spora sunduğu sosyalleşme olanaklarıyla bölgeye yepyeni bir dinamizm getirecek. Açıkhava sineması, galerileri, kültür merkezi ile her an yaşayan bir eğlence merkezi olmaya hazırlanan 42 Shops & Art, Maslak’ın tüm çevresini değiştirecek.


Plazaları ve iş merkezleriyle yoğun insan trafiğine sahip, İstanbul’un en değerli ve prestijli bölgesi Maslak, 42 Shops & Art ile ofis saatleri dışında da gündüzden geceye uzanan hareketli bir kültür ve sosyal yaşamı beraberinde getiriyor.


Maslak’ın merkezinde konumlanan 42 Shops & Art, toplu taşıma noktalarına ve ana ulaşım yollarına yakınlığı ile İstanbul’un kalbi olan bu bölgenin sosyal yaşam merkezi oluyor. İTÜ ve Sanayi Metro duraklarına sadece 200 metre uzaklıkta, beş dakikalık yürüme mesafesinde olan 42 Shops & Art, üçüncü havalimanı ve üçüncü köprünün tamamlanması ile daha da merkezi bir nitelik kazanacak.


Erol Özmandıracı: Hayatın renkleri Shops&Art’ta


42 Shops & Art’ta yer alacak markalarla bir araya gelen Bay İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Erol Özmandıracı, 42 Shops & Art’ın, Bay İnşaat’ın 41 yılı aşan köklü ve seçkin inşaat geçmişinin gücü ve itibarını yansıttığına, yepyeni bir avm konsepti sunduğuna değindi. “Bay İnşaat, dünyanın ve Türkiye’nin elit mimarları tarafından ve tamamen öz kaynaklarımız kullanılarak hazırlanan, hukuki altyapısı tamamlanmış, ruhsatı alınmış, imar yönetmeliklerine uygun yaşam projelerini inanç, azim ve kararlılık ile hayata geçiriyor” diyen Özmandıracı, şöyle devam etti:


“Türkiye’nin ekonomisinin yavaşladığının söylendiği bir dönemde 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen 42 Shop s& Art alışveriş merkezi, 27 bin 500 metrekare toplam kiralanabilir açık ve kapalı alana sahiptir. Rezidanslarımız, ofislerimiz ve 42 Shops & Art’la birlikte, hayatı dopdolu yaşamak isteyen 10 bin aktif yaşayan/çalışan ve günlük toplam 20 bin kişilik ziyaretçi kapasitesiyle Türkiye’nin en sıra dışı karma yaşam merkezini sunmaktan gurur duyuyoruz. Maslak’ın dinamizmine uygun, hobi ile sanatın, spor ile yeme içme keyfinin buluştuğu dopdolu bir alışveriş merkezini İstanbul’a kazandırıyoruz. 42 Shops & Art’ta, sosyalleşmek, kaliteli vakit geçirmek isteyen şık mekan arayışında olan herkese, günün her saatinde en seçkin detayları bir arada sunacağız. Aralarında ilk kez Türkiye’ye gelenlerin de olduğu yeme içme ve eğlence sektörünün uluslararası markalarını İstanbullularla buluşturuyoruz. Bununla birlikte Türkiye’nin ilk Lezzet Müzesi’ne, ayakta bin, oturmalı 750 kişilik Performans Sanatları Merkezi’ne, bin metrekarelik kapalı alanda sanat galerilerine, müzelere, açık hava sinemasına, Klasik Otomobil Kulübü’ne, spor salonu, çocuk eğlence merkezine ev sahipliği yapacağız” dedi.


50 bin kişinin çalıştığı Maslak bölgesinden iş çıkışı yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çeken Özmandıracı, “İnsanların Maslak’tan kaçmadığı, burada vakit geçirdiği, trafikte kaybedecekleri zamanı, 42 Shop &Art’ın aktiviteleriyle sosyalleşerek kazanmalarını istiyoruz” dedi.


Dünya İstanbul Jimmy’z’i konuşacak


Monaco Prensi Albert’in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulüplerinden Jimmy’z Monte-Carlo, yurtdışındaki ilk mekanının kapılarını 42 Shops & Art’ta açacak. 45 yıldır var olan Jimmy’z Monte-Carlo efsanesi, eğlence hayatının popüler olduğu onlarca dünya şehri içinde İstanbul’u ve 42 Maslak’ı seçti. Çarpıcı ortamı, heyecan verici atmosferi, son trend müzikleri ve ünlü DJ’leriyle dünyanın en prestijli ve kaliteli mekanları arasında bulunan Jimmy’z, eğlencesini ve ışıltılı gece hayatını Maslak’a taşıyor. “Monaco’nun konsolosluğu” olarak tanımladığı Jimmy’z’in Türk turizmine büyük katkı sunacağını belirten Erol Özmandıracı “Dünyanın en meşhur gece kulübüne biraz Türk işi katacağız. Jimmy’z bir restoran-bar-gece kulübü olacak. Monaco prensinin bu en meşhur markasını ilk defa İstanbul’da açmak için elimizden geleni yapıyoruz. Louis Vuitton’un da sahibi 35milyar euro cirolu dünyanın en büyük marka içki ve moda devi LVMH’in de ortak olduğu Jimmy’z sayesinde Türkiye’nin prestijine bu dönem bir değer katmak istiyoruz. Tüm dünya basını İstanbul’da Jimmy’z konuşacak. Kişi başı turist döviz girdisinin eleştirildiği İstanbul’un böyle bir yatırımla fark yaratacağına kesin gözle bakıyoruz” diye konuştu.




Geri Dön