19 / 03 / 2024

5. Etap Studio City Konutları yaza hazır!

5. Etap Studio City Konutları yaza hazır!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'teki Studio City projesinin ilk 4 etabının satışını tamamladıklarını, projede toplum konut hedefinin 2 bin 500 olduğunu söyledi.



Cemal Yücesoy tarafından 1989 yılında kurulan Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. İlk aşamada 300 konut olarak planlanan ve gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı; 5'inci etap ve çarşı etabının yapımı ise sürdürüyor. İnsanların konut satın alırken mutlaka ulaşım olanaklarına da dikkat ettiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, beyaz yakalılar, üniversite öğrencileri ve yatırımcıların tercih ettiği Studio City'nin, otoyola, Seyrek ve Metro girişine 4 kilometre, Mavişehir'e 10 dakika, Gediz Üniversitesi'nin hazırlık binasına bitişik; ana kampüse ise sadece 700 metre yakınlıkta olduğunu vurguladı. Seyrek bölgesine bu büyüklükte yatırım gerçekleştiren ilk firma olduklarını hatırlatan Cem Yücesoy, Studio City'yi sadece konut değil, bir yaşam merkezi olarak planladıklarını dile getirerek, "Başlangıçta projenin bu kadar büyüyeceğini biz de tahmin etmiyorduk. O bölgenin bakir olduğunu ve otobanın sunduğu avantajı fark ettik. Binaları 4 katlı olarak inşa ettik. Arsanın yüzde 70'i yeşil alan. Konutlar ferah bir şekilde konumlandırıldı. Ağırlıklı 1 + 1 olmak üzere; 3+1 ve 4 + 1 tiplerinde evler var. Projede toplam konut sayısını 2 bin 500'e çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


SEYREK, HIZLA GELİŞİYOR 


Studio City'de 4 etabın tamamının satışını tamamladıklarım kaydeden Yücesoy sözlerine şöyle devam etti: "4 üncü etabı yaz ortasında bitireceğiz. 5'inci etap ve çarşı etabını önümüzdeki yaza tamamlayacağız. Çarşı etabında ticari alanlar da bulunacak. Diğer etaplara göre daha lüks olacak. İlk üç etabın yapımı tamamlandı. Otoban önceden bakir bir alan olan Seyrek'te büyük bir cazibe yarattı. Biz projeye başladığımızda otoban inşaatı devam ediyordu. Seyrek'in, Aliağa ve Çandarlı'ya yakın konumu, yeni sanayi bölgesi yatırımları,  İzmir  - İstanbul otoyolunun tamamlanması, serbest bölgeler ve büyük fabrika yatırımlarıyla bölgenin gelişimini hızla sürdüreceğini düşünüyoruz." 




www.studiocity.com



Sabah Egeli





Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yücesoy İl Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Menemen Seyrek'te yapımı süren Studio City'de ilk dört etabın satışlarının tamamlandığını, beşinci etap ve çarşının yapımının sürdüğünü söyledi. Bölgenin en büyük yatırımına imza attıklarını belirten Yücesoy, şu bilgileri verdi: "Binalar dört katlı, arsanın yüzde 70'i yeşil alan. Ulaşım avantajına sahip. Projede toplu konut sayısını 2 bin 500'e çıkarmayı hedefliyoruz."



Posta Ege


Geri Dön