25 / 04 / 2024

5 firma eleman avında!

5 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren toplam 5 firma istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1- Makro İnşaat, Toplukonut alanındaki işlerinde ilgili çalışmalara fikir ve deneyimleriyle değer katacak, çok iyi derecede Fransızca ve ikinci dil olarak Arapça bilen, en az 5 yıl konusunda deneyim sahibi, üniversitelerin inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun, seyahat engeli bulunmayan, tercihen şantiye kurulumu ve yönetimi konularında tecrübeli, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, B sınıfı sürücü lisansına sahip proje müdürü ve şantiye şefi arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 659 62 35 no'lu faksa gönderebilirler.

2- Realty World, 27 yaş ve üzeri, Gayrimenkul, Sigorta ve Otomotiv sektörlerinde deneyimli, İstanbul ve  Ankara  illerinde ikamet eden,emlak danışmanları arıyor.

İlgilenenler www.kariyer.net ilan kodu : 417651 üzerinden başvuru yapabilirler.
 
3- Özgün Mühendislik, MS Office ve Autocad kullanabilen Şantiyede Tesisat uygulamalarında en az 3 yıl çalışmış, İstanbul anadolu Yakasında oturan Askerlik yapmış, Ehliyeti olan şantiye şefi, makine mühendisi ve teknisyen arıyor.
   
İlgilenenler öz geçmişlerini 0216.598 31 74 no'lu faksa ya da [email protected] adresine gönderebilirler.
 
4- Yapı Koordinasyon Merkezi (YKM), Üniversitelerin İNŞAAT - MADEN Mühendisliği ve MİMARLIK bölümlerinden mezun, Çok iyi düzeyde FRANSIZCA bilen, En az büyük ölçekli bir projenin temelinden teslimine kadar tüm süreçlerini yönetmiş, -45/55 yaşları arasında, Tercihen Demiryolu, Karayolu, Tünel projelerinde tecrübeli, Uluslararası firmalarda çalışmış, Erkek proje müdürleri arıyor.

Başvurularınız için www.kariyer.net Ref No : MELT-CZYRP İlan kodu : 477160

5- Propa İnşaat, Kartal'da yapacağı lüks rezidans projesi için 35-50 yaşlarında, bir defada en az 250 konutluk yüksek yapı niteliğinde kaliteli bir projeyi baştan sona kadar yöneterek tamamlamış, yeterli tecrübe ve referanslara sahip proje yönetmeni inşaat mühendisi arıyor.

www.propa.com.tr 0212 347 02 89

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com


Geri Dön