19 / 04 / 2024

5. Levent projesi son üç ayın en çok satılan konut projesi oldu!

5. Levent projesi son üç ayın en çok satılan konut projesi oldu!

Nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75’i satıldı. 3 ayda 766 dairenin sahipleriyle buluştuğu proje, yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.




Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle tanınan Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul’un yeni semti 5. Levent’te, 3 ayda 766 konut satıldı. Kısa sürede büyük bir satış grafiği yakalayan 5. Levent projesinde birinci satış etabının yüzde 75’i sahipleriyle buluşmuş oldu.

Şehrin içerisinde, dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunan konumu, yeşil alanları, sosyal donatıları ve mimarisi ile İstanbul için örnek bir proje olarak öne çıkan 5. Levent; her meslek grubundan oluşan sakinleriyle de dikkat çekiyor. 5. Levent’te konut satın alanlar arasında mühendisler ilk sırada yer alıyor. Mühendis grubunu; ticaret erbabı, doktorlar, avukatlar, bankacılar izliyor. 5. Levent’te; eczacıdan reklamcıya, eğitmenden veterinere, akademisyenden mimara; hemen her meslekten daire sahibi mevcut.

 

Yaşamak ve yatırım için ideal bir semt 5. Levent

Konut satın alanların yüzde 73’ü İstanbul’un en modern semtlerinden biri olmaya hazırlanan 5. Levent’te yaşamak istediklerini aynı zamanda da iyi bir yatırım olması nedeniyle projeyi tercih ettiklerini belirtti. 5. Levent’te konut sahibi olanların yüzde 54’ü, ödemelerini “Torun Vade” seçeneği ile yapmayı tercih ederken, yüzde 33 banka kredisi kullandı, yüzde 13’ü ise peşin ödeme yaptı.

 

Yaz fırsatları sürüyor

516 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 5. Levent’te yüzde 30’i peşin, 36 ay faizsiz Torun Vade taksitle veya yüzde 0,80 faizle başlayan banka kredisi seçeneği ile daire sahibi olmak mümkün.

İki mahalleden oluşan 5. Levent’te 1+1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor. Yüzde 50’den fazlası yeşil alana ayrılan mimarisiyle farklılaşan 5. Levent’te,  manzaraya hâkim olarak konumlandırılan tüm konutlar, gün ışığından maksimum düzeyde faydalanıyor.

Doğayla barışık bir konsept

Zengin sosyal donatı alanlarına sahip üniversite eğitim alanı, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük bir de korunun yer alacağı 5. Levent; büyüklüğü, mimarisi, yeşili ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Doğayla barışık bir konseptte tasarlanan ve inşaat yoğunluğunu azaltan yatay mimarisi ve tamamı yerin altına alınan otoparklarla, 5. Levent’in doğal görüntüsü korunuyor.

 

Tel:  0212 600 14 00 

Web: www.5levent.com.tr

 


Geri Dön