29 / 03 / 2024

5. Levent son üç ayın en çok satılan konut projesi!

5. Levent son üç ayın en çok satılan konut projesi!

Torunlar GYO ve Kiptas ortaklığıyla nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75'i satıldı. Proje yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.



Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul'un yeni semti 5. Levent'te, 3 ayda 766 konut satıldı. Kısa sürede büyük bir satış grafiği yakalayan 5. Levent projesinde birinci satış etabının yüzde 75'i sahipleriyle buluşmuş oldu. 15 bin kişinin yaşayacağı yepyeni ve modern bir semt olarak tasarlanan 5. Levent'te satışlar hızla devam ederken, hafriyat çalışmaları başladı ve ilk konutlarının temeli de atıldı. Hem yaşamak hem de yatırım için tercih edilen konutlar, 2017'de sahiplerine teslim edilecek. 


Yatırım için ideal 

Şehrin içerisinde, dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunan konumu, yeşilalanları, sosyal donatıları ve mimarisi ile İstanbul için örnek bir proje olarak öne çıkan 5. Levent, her meslek grubundan oluşan sakinleriyle de dikkat çekiyor. 5. Levent'te konut satın alanlar arasında mühendisler ilk sırada yer alırken, bu grubu ticaret yapan kişiler, doktorlar, avukatlar, bankacılar izliyor. Konut satın alanların yüzde 73'ü İstanbul'un en modern semtlerinden biri olmaya hazırlanan 5. Levent'te yaşamak istediklerini aynı zamanda da iyi bir yatırım olması nedeniyle projeyi tercih ettiklerini belirtiyor. 5. Levent'te konut sahibi olanların yüzde 54'ü, ödemelerini 'Torun Vade' seçeneği ile yapmayı tercih ederken, yüzde 33 banka kredisi kullandı, yüzde 13'ü ise peşin ödeme yaptı. 


Yaz fırsatları sürüyor

516 bin metrekare arazi üzerinde insa edilen 5. Levent'te yüzde 30'i peşin, 36 ay faizsiz 'Torun Vade' taksitle veya yüzde 0,80 faizle başlayan banka kredisi seçeneği ile daire sahibi olmak mümkün, iki mahalleden oluşan 5. Levent'te 1+1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor. Yüzde 50'den fazlası yeşil alana ayrılan mimarisiyle farklılaşan 5. Levent'te, manzaraya hakim olarak konumlandırılan tüm konutlar, gün ışığından maksimum düzeyde faydalanıyor.


Star 


Geri Dön