19 / 04 / 2024

5. Levent Torunlar fiyat listesi!

5. Levent Torunlar fiyat listesi!

Firma: Torunlar GYO

Proje: 5. Levent

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen 5. Levent Torunlar fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Torunlar  5. Levent  ödemeleri kapsamında; yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksit ve 0,83 faiz oranıyla banka kredisi seçeneği yer alıyor. Proje 4 bin 64 tane daireden meydana geliyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen 5. Levent Torunlar fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje 516 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


5. Levent Alibeyköy Rezidans  Torunlar GYO  ve KİPTAŞ imzası taşıyor. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


KİPTAŞ 5. Levent Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy'de yükselen proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


5. Levent Torunlar fiyat listesi!

Alibeyköy 5. Levent daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Proje gölet, hava sineması, yansıma havuzları, festival meydanı, SPA merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkurları,  doğal tarım alanı, açık amfi tiyatro gibi sosyal imkanlardan oluşuyor. 


5. Levent Evleri nerede?

Ulaşım: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Güzeltepe (Mevkii) TEM Alibeyköy Kavşağı, Eyüp/İstanbul


KİPTAŞ 5. Levent satış ofisi 

Tel:  0212 600 14 00 

Web: www.5levent.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön