19 / 04 / 2024

5 yıldızlı Crowne Plaza Bursa'ya 2011'de geliyor

5 yıldızlı Crowne Plaza Bursa'ya 2011'de geliyor

Inter Continental Oteller Grubu, Crowne Plaza ile zincire bir halka da Bursa'dan ekleyecek



Öztimurlar İnşaat AŞ ile franchise anlaşması yapan Inter Continental Oteller Grubu, 5 yıldızlı markası "Crowne Plaza'' ile zincire bir halka da Bursa'dan ekleyecek.

Öztimurlar İnşaat AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, Inter Continental Oteller Grubu ile Crowne Plaza Bursa Oteli için franchise anlaşması yapıldığı bildirildi. Bu lisans anlaşması kapsamında, 209 odalı otelin  İzmir  Yolu Carrefoursa yanında inşaatına başlandığı ifade edilen açıklamada, temel atma töreni yapılacak olan otelin, Ekim 2011'de kapılarını açmasının hedeflendiği belirtildi.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Crowne Plaza'nın yeni oteli Bursa'ya 

Marka kent olma yolunda hızla ilerleyen Uludağ'ın Davos'a dönüştürülmesi çalışmaları ve kongre kültür merkeziyle turizmden daha fazla pay almak isteyen Bursa'da 5 yıldızlı otel yatırımları artıyor.

Öztimurlar İnşaat AŞ ile franchise anlaşması yapan Inter Continental Oteller Grubu, 5 yıldızlı markası `Crowne Plaza' ile zincire bir halka da Bursa'dan ekleyecek. 209 odalı otelin inşaatına İzmir yolu Carrefour SA yanında inşaatına başlanacak. Crowne Plaza Bursa Oteli'ne toplam 30 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor.
Star


Geri Dön