16 / 04 / 2024

540/4 Parsel 9 Mart’ta satışa çıkıyor! Başakşehir'de yeni proje!

540/4 Parsel 9 Mart’ta satışa çıkıyor! Başakşehir'de yeni proje!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: 540\/4 Parsel

Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen, temeli Başbakan Erdoğan tarafından atılan İkitelli Sağlık Kenti’nin yanında yer alan ticaret portalı 540/4 Parsel, 9 Mart’ta satışa sunuluyor...



Projede yer alan mağazaların metrekare fiyatı KDV dahil 2.600 liradan başlıyor. 540/4 Parsel’de eczane, medikal mağazaları ve ofislerin yanı sıra eğlence alanları ve restoranlar sokağı da bulunuyor



Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127.000 metrekarelik alanda Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ticaret portalı 540/4 Parsel, 9 Mart’ta satışa çıkıyor. Başakşehir’de Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İkitelli Sağlık Kenti ile Kayaşehir Uydu Kenti’nin tam ortasında yer alan 540/4 Parsel’in içerisinde mağazalardan restoranlar sokağına, düğün sarayından kongre ve toplantı salonlarına, fitness merkezinden ofislere varıncaya kadar geniş bir alana yayılmış pek çok ünite bulunuyor. Projede yer alan mağazaların metrekare fiyatı KDVdahil 2.600 liradan başlıyor. 


Sağlık Kent’e 80 bin kişi gelecek

540/4 Parsel’in, Başakşehir ve Kayaşehir’de yaşayanların ve projenin hemen yan parselinde bulunan Avrupa'nın en büyük sağlık kenti İkitelli Entegre Sağlık Kenti’nin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşa edildiğini söyleyen Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Sağlık kentinin ilk parçası olan İkitelli Sağlık Ocağı’nın temeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı. Sağlık Kent’in önümüzdeki döneminde hayata geçeceğine inanıyoruz. Sağlık Kent tamamlandığında günlük 80 bin ziyaretçi bekleniyor” dedi. 540/4 Parsel’de Sağlık Kent’e yönelik hizmet verecek olan eczane, medikal mağazaları ve ofisler bulunacağını belirten Ercan Uyan, “Ayrıca projede farklı büyüklüklerde cadde mağazaları, food alanları ve restoranlar sokağı ile çocuklar için açık ve kapalı tematik oyun ve eğlence parkları yer alacak” diye konuştu. 


280 bin kişiye hizmet verecek

540/4 Parsel’in Başakşehir ve Kayaşehir’de, Emlak Konut’un ve gelir paylaşımı modeli ile ihale edilmiş markalı konut projelerinin tam ortasında yer aldığını ifade eden Ercan Uyan, projenin çevresinde 70 bin konut ve bu konutlarda yaşayacak olan yaklaşık 280 bin kişinin olduğunu sözlerine ekledi. Ercan Uyan’ın verdiği bilgiye göre projede geniş ve açık otopark alanlarının yanı sıra 100 bin metrekarenin üzerinde ziyaretçilerin nefes alabilecekleri yeşil alan da bulunuyor. Yapımına devam edilen 540/4 Parsel’in 24 ay sonra tamamlanması bekleniyor. 


Web: www.540-4.com 


projeye sor



Geri Dön