27 / 04 / 2024

540/4 Parsel Başakşehir'de yükseliyor! 165 bin liraya! Yeni proje!

540/4 Parsel Başakşehir'de yükseliyor! 165 bin liraya! Yeni proje!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: 540\/4 Parsel

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi, Başakşehir’de ticari bir projeye imza atıyor. Projede yer alan cadde mağazaları 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



Türk inşaat sektörünün öncü kuruluşları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi, Başakşehir’de iş, alışveriş ve eğlenceyi  540\/4 Parsel  adını taşıyan geniş bir portalda birleştiriyor. Projede farklı büyüklüklerde cadde mağazaları, food alanları ve restoranlar sokağı, çeşitli büyüklüklerde ofisler, çocuklar için açık ve kapalı tematik oyun ve eğlence parkları bulunuyor. 

Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “540/4 Parsel, Başakşehir ve Kayaşehir’de yaşayanların ve projenin hemen yan parselinde bulunan Avrupa'nın en büyük sağlık kenti İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü’nün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşa ediliyor. Projemiz, 25 bin civarında konut ile yaşamın başladığı Kayaşehir Uydu Kenti, İkitelli Sağlık Kenti, Emlak Konut tarafından ihale edilerek yapımı halen devam eden 50 bin konut yerleşim alanı ve Başakşehir’in tam ortasında yer alıyor” dedi. 


100 bin metrekare yeşil alan 


Proje hakkında bilgi veren Ercan Uyan, “540/4 Parsel’in içerisinde eğlence ve alışveriş alanlarının yanı sıra restoranlar sokağı, ofisler, medikal ürün mağazaları, kreş alanı ile düğün ve fitness salonu da yer alıyor. Projede geniş ve açık otopark alanlarının yanı sıra 100 bin metrekarenin üzerinde ziyaretçilerin nefes alabilecekleri yeşil alan da bulunuyor” diye konuştu.   

540/4 Parsel’de yer alan cadde mağazalarının fiyatlarının çok uygun şartlarda satışa açılacağını belirten Uyan,  KDV dahil satış fiyatının 165.000 liradan başlayacağını belirtti. Ayrıca, “Projemizde sağlık kente yönelik hizmet verecek olan eczane, medikal mağazaları ve ofisleri de dahil olmak üzere restoranlar, alışveriş alanları, spor ve eğlence alanları bir arada yer alacak’’ dedi. 

Aralık ayında satışa sunulacak proje ile ilgili bilgi talebi www.540-4.com adresinden sağlanabilir. 


Web: www.540-4.com

Telefon: 212 659 62 22


projeye sor



Geri Dön