29 / 03 / 2024

555İST Göztepe'de açıldı!

555İST Göztepe'de açıldı!

Rusya, Azerbaycan, Dubai ve Türkiye’de demir ve inşaat yatırımları olan Azerbaycan’ın önde gelen sanayici ailelerinden Zülfikarlı ailesi yeme içme sektörüne yatırım yaptı.



Türkiye’ye eğitim için gelen aile üyesi Şahin Zülfikarlı, İstanbul başta olmak üzere 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk halkasını açtı. İstanbul Göztepe’de açılan restoranla sektöre adım atan Zülfikarlı, 5 yıl gibi bir sürede binden fazla çalışan ve 35 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyor. İşlek caddelerde kiralamadan ziyade satın alma yoluyla restoranlar açacaklarını anlatan Şahin Zülfikarlı “Bina satın alma işlemlerine başladık. Türkiye pazarında uzun vadeli ve istikrarlı bir büyüme modeli benimsedik. Kadıköy, Etiler, Beşiktaş, Bağdat Caddesi, Beyoğlu gibi tüm cazibe noktalarında yer almak için fizibilite çalışması yaptık. İstanbul yapılanmasının ardından Ankara, İzmir, Bursa,  Adana  gibi illere açılacağız” dedi.


Zülfikarlı “Çocukluğumdan bu yana 555 benim uğurlu sayım oldu. Araba tutkusuyla birlikte plaklarımda da hep 555 yer aldı. Restoranlarımızda da klasik araba tutkusunu yaşatmak ve bir garaj havası yaratmak istedik. Tüm restoranlarımızda baş köşeyi plakalara ayırdık” diye konuştu.


Star 


Geri Dön