25 / 04 / 2024

5YÜZ60 Kurtköy'de daireler faizsiz ve uzun vadeli taksitle satışa sunuldu!

5YÜZ60 Kurtköy'de daireler faizsiz ve uzun vadeli taksitle satışa sunuldu!

Bugüne kadar 60 binin üzerinden aileyi ev sahibi yapan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 5YÜZ60 Kurtköy projesinde dairelerin faizsiz ve uzun vadeli taksitle satışa sunulduğunu söyledi...





Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 5YÜZ60 Kurtköy projesinde dairelerin faizsiz ve uzun vadeli taksitle satışa sunulduğunu söyledi.



Bugüne kadar 60 binin üzerinden aileyi ev sahibi yapan Eminevim'in yeni projesi 5YÜZ60 Kurtköy'de satışlar devam ediyor. İstanbul'un fethinin 560. yılında 5YÜZ60 Kurtköy ismini alan ve yine 560 daireden oluşan projede daireler 1+0,1+1,2+1, Teraslı 3+1 olarak tasarlandı. Dairelerin büyüklüklerinin 44 metrekare ile 170 metrekare arasında değiştiğini belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Emin Üstün "Eminevim yıllarca alt ve orta gelir grubunu kendine özgü sistemiyle faizsiz ev sahibi yapıyor. Ayrıca Türkiye'de ilk olarak Ahenk İstanbul projesinde kredi kullandırmadan 108 ay, 72 ay, 60 ay gibi faizsiz taksitlendirmeler yapıyoruz. 5YÜZ60 Kurtköy projesinde de faizsiz uzun vade taksitlendirmeler sunuyoruz" dedi. Eminevim İnşaat Pazarlama Koordinatörü Murat Çiftçi ise, İstanbul'un hızla gelişen ve değişen bölgelerinin başmda gelen Kurtköy'ün ilerleyen yıllarda hayata geçirilecek projelerle daha da değerli hale geleceğini belirtti. Konut ve ofis projesi olan, 5YÜZ60 Kurtköy 3 blokta yükseliyor. 

Yüzde 80'i yeşil alan ve su peyzajından oluşan projede çocuklar için çok sayıda çocuk oyun alanları da bulunuyor. 


Türkiye Gazetesi 



Geri Dön