25 / 04 / 2024

6'ncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı sona erdi!

6'ncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı sona erdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 34 'üncü Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen "6'ncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı" sona erdi. Fuara yoğun katılım oldu.



Yoğun katılımın olduğu forum ve fuarda, Enerji Verimliliği Derneği, yıl boyunca yaptığı çalışmaları katılımcılara anlatıldı. Enerjinin kullanımı ile ilgili olarak tüm Türkiye'de etkin projeler gerçekleştiren Enerji Hanım, Enerji Çocuk ve Enerji Verimli Ulaşım'dan oluşan "Enerji Takımı", ziyaretçileri enerji verimliliği hakkında bilgilendirdi.


Fuarın ilk günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Enerji Verimliliği Derneği'nin birlikte yürüttüğü Enerji Hanım Projesi'nin yüzü "Enerji Hanım", ziyaretçilerle bir araya geldi. Enerji Verimliliği Derneği tarafından açılan stant alanında hazır bulunan Enerji Hanım, proje çerçevesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, evlerde uyulması gereken ve enerji verimliliğine katkı sağlayacak olan verimlilik uygulamalarını tekrar hatırlattı. Çocuklar, İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleştirilen fuar ve foruma katılımlarının ardından, Cemile Sultan Korusu'nda Enerji Çocuk Yönetim Kurulu Toplantısı yaptı. 


Bizim Gazete


Geri Dön