26 / 04 / 2024

8 ihtisas hastanesi nerede?

8 ihtisas hastanesi nerede?

"8 ihtisas hastanesi nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesine birkaç adım mesafede kurulacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 8 farklı hastaneyi kapsayan bir entegre sağlık kampüsü olarak tasarlandı.



Başakeşhir'e kurulan "Başakşehir Yeni Merkez" projesinin yanı başında Avrupa'nın en büyük sağlık kenti inşa ediliyor. Yeni kent meydanına birkaç adım mesafede kurulacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 2003 yılında hayata geçirilen sağlıkta dönüşüm programının en önemli adımlarından biri olacak.


İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin en büyük hastaneleri olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nden de büyük olacak. Yeni kompleks 2682 yatak kapasiteli 8 farklı hastaneyi kapsayan bir entegre sağlık kampüsü olarak tasarlandı.


İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, genel hastane, çocuk hastanesi, kadın doğum hastanesi, onkoloji hastanesi, nörolojik ve ortopedik bilimler hastanesi, kalp hastalıkları hastanesi, psikiyatri hastanesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesinden oluşacak.


İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yeni kent meydanına kurulacak metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşım sağlanacak. Proje 1 8 ihtisas hastanesi nerede? " sloganıyla tanıtılyor.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön