25 / 04 / 2024

8. Kayseri Mobilya Fuarı 20 Ekim'de yapılacak!

8. Kayseri Mobilya Fuarı 20 Ekim'de yapılacak!

Türkiye’nin Mobilya Devlerinin Ziyaretçileriyle Buluşacağı 8. Kayseri Mobilya Fuarı 20 Ekim günü kapılarını açıyor. Fuar Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edil



Expo Moble – 8. Kayseri Mobilya Fuarı 20–24 Ekim 2010 tarihlerinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilecek. 20 Ekim Perşembe günü saat 14:30’te Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında gerçekleşecek.

Fuar, Türk Mobilya Üretiminin Kalitesini dünyaya ispatlamasını sağlayacak

Yurtdışı alıcısına ürün seçeneklerini bir arada bulma, inceleme, ticari görüşmeler yapma fırsatını sunacak olan Expomoble fuarı bu sayede ihracat için önemli bir ihtiyaca yanıt vererek Türk mobilya sektörünün markalaşmasına, üretim kalitesini dünyaya ispatlamasına katkıda bulunmuş olacak.

İhracat hedeflerine tam isabet ettirecek bir fuar:

Fuarın yurtdışı tanıtımına ağırlık verildi ve profesyonel ziyaretçiye yönelik çabaların Özbekistan, Kazakistan, Afganistan, İran ve Lübnan Fas, Tunus, Mısır, Arap Emirlikleri, İsrail, Azerbaycan, Kazakistan, Almanya, İtalya, İngiltere, Bulgaristan, Ukrayna, Polonya, İsviçre, Yunanistan, Bahreyn, Cezayir, Avusturya'dan ziyaretçiler bekleniyor. Türkiye’nin farklı illerinden gelecek ziyaretçiler sayesinde ise mobilya firmaları Anadolu’da yaygın ağlara sahip olacaklar. Fuara toplam 90 standa 160 firma ve marka temsil ediliyor. Türkiye ve 25 ülkeden 30.000 üzerinde ziyaretçi bekleniyor. geri dönüşleri alınmaya başlandı.

Fuarda hangi firmalar ve ürünler olacak

Kilim, İpek, İstikbal, Bellona, Aldora, Mondi gibi mobilyanın devlerini bir araya getirecek fuarda sergilenecek ürünler şöyle; Ev mobilyaları, ofis mobilyaları, ev tekstili ürünleri, otel mobilyaları, mağaza mobilyaları ve dekorasyonu, demonte mobilyalar, mobilya endüstrisi ekipmanları.


Geri Dön