28 / 03 / 2024

8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu gerçekleşti!

8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu gerçekleşti!

ÇATIDER tarafından, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” gerçekleşti. Sempozyumda, sektördeki gelişmelere ve akademik çalışmalara yer verildi.



Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından, 02-03 Haziran 2016 tarihlerinde Braas Çatı Sistemleri ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” nda sektördeki gelişmeler ve akademik çalışmalar ele alındı. Konusu “Çatı ve Cephe Sistemleri’nde Yangın ve Rüzgar Güvenliği” olarak belirlenen bu yılki sempozyumda önemli makaleler sunuldu. Hızla büyüyen çatı sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı ve çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını hedefleyen sempozyuma; akademisyenler, mimar ve tasarımcılar, yapı malzemesi üreticileri, öğrenciler ve ilgili diğer meslek grupları ilgi gösterdi.


Sempozyumun açılışında ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz’un yanı sıra Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nihal Arıoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sema Ergönül birer konuşma yaptı. Sempozyumun açılışında Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Daniş Navaro, iş dünyası ile üniversiteleri bir araya getiren önemli bir organizasyona daha katkıda bulunmuş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti ve günümüzün gelişen teknolojik koşullarında çatının bir mekan olarak insanla, çevreyle, iklimle ilişkisini de içeren yeni fonksiyonlarını ortaya koyan bir sunum yaptı.


Geri Dön