19 / 04 / 2024

85 milyon dolarlık Bolu Esas 14 Burda AVM açıldı!

85 milyon dolarlık Bolu Esas 14 Burda AVM açıldı!

Esas Gayrimenkul, toplam 85 milyon dolarlık yatırımla Bolu’nun ilk ve tek alışveriş merkezi Esas 14 Burda’yı hayata geçirdi. 120 mağazalık AVM, yaklaşık 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.



ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye’de sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen Esas Gayrimenkul; yüksek büyüme potansiyeline sahip Bolu’da yaklaşık 85 milyon dolarlık yatırımla Esas 14Burda AVM projesini hayata geçirdi.


Cazip yatırım noktası


Esas 14Burda’nın açılışında konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, “Esas Gayrimenkul olarak 85 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiğimiz Bolu’nun ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 14Burda projemiz ile Bolu’yu dünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz. Aynı zamanda Bolu ilimiz, Türkiye sıralamasında kişi başı milli gelirin en yüksek il olması, 30 bin kişilik üniversite öğrencisinden oluşan genç nüfus potansiyeli, coğrafi konumu, dört mevsim sunduğu turizm imkanları,  Abant ve Kartalkaya gibi Türkiye’nin önemli merkezlerini bünyesinde bulundurmasıyla da bizim için cazip bir yatırım noktası haline geliyor. Bolu; katma değer yaratacak, sürdürülebilir kalkınma sunacak yatırımlar ile geleceğe büyüyerek ilerleyecek. Dolayısıyla Bolu’da gerçekleştireceğimiz Esas 14Burda projemiz bizim için anlamlı bir yatırım” diye konuştu. Kamışlı, Bolu’da yaklaşık 1.000 kişilik ciddi bir istihdam yaratacaklarını sözlerine ekledi.


120 mağazası var


ESAS 14Burda; toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli, 5 bin metrekarelik büyük ölçekli mağazaları ile toplam 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve yapı market alanlarından oluşuyor. Bolu’nun en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Esas 14Burda, Bolu’yu yeni markalar ile tanıştırdı. Esas 14Burda, 1.000 araç kapasiteli otoparka sahip. Projenin Leed Sertifikası da bulunuyor.


Vatan


Geri Dön