25 / 04 / 2024

9 firma eleman avında!

9 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 9 firma çeşitli departmanlarında istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1. Biskon Yapı, 4. Levent'te inşaatı devam eden İstanbul-Sapphire projesi şantiyesinde görevlendirilmek üzere, inşaat mühendisliği bölümünden mezun, en az 15 yıl tecrübeli, ilgili programları kullanabilen, iyi derecede İngilizce bilen proje müdürü (Ref-1 PM) üniversitelerin makine mühendisliği bölümlerinden mezun, 10 yıl mesleki deneyimi olan, İngilizce bilen mekanik şefi (Ref-2 MŞ) üniversitelerin mimarlık, inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, MS Project ve Primavera programlarını kullanabilen, İngilizce bilen, 10 yıl mesleki deneyimi olan, tercihen Avrupa yakasında ikamet eden planlama mühendisi ( Ref3 PM), elektrik mühendisi (Ref-4 EM),mimar (Ref:5), tekniker (Ref-6), topograf (Ref-7) alacak
İlgilenenler özgeçmişlerini en geç 29 Mayıs 2009 tarihine kadar [email protected] adresine veya 0212 428 09 94 no'lu faksa yollayabilirler.


2. Trim Line, ahşap tesisi üretim müdürü (P-01), ahşap üretim şefi (P-02), şantiye şefi (P-03), satış ve proje sorumlusu (P-04), ahşap ve montaj elemanları (P-05) alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine referans kodu belirterek yollayabilirler.

3. Erva İnşaat, İskenderun Alışveriş Merkezi Şantiyesinde görevlendirmek üzere, üniversitelerin inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun, yurtiçi satınalmalarda deneyimli, MS Office programlarına hakim, malzeme akış takibini yapabilecek personel, üniversitelerin mimarlık bölümlerinden mezun, uygulama projelerinde en az 3 yıl deneyimli, Autocad programını ileri düzeyde bilen 2 mimar alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 441 97 45 no'lu faksa yollayabilirler
4. Alagözler Şirketler Grubu, karayolları yapım işlerinde en az 10 yıl deneyimli proje müdürü, karayolları yapım işlerinde en az 5 yıl deneyimli inşaat ve harita mühendisi, formen ve topograf alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0372 615 74 81 no'lu faksa yollayabilirler.
5. Metgun İnşaat, İç Anadolu bölgesinde yeni başlayan yol projesinde görevlendirmek üzere, inşaat mühendisliği bölümünden mezun, en az 5 yıl tecrübesi olan,ofis programlarına hakim, sürücü ehliyeti olan, askerlik görevini tamamlamış inşaat mühendisi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

6. 77 İnşaat, Afganistan şantiyesinde çalıştırmak üzere, iyi derecede İngilizce bilen, üst yapıda en az 5 yıl deneyimli, inşaat mühendisi, mimarlar ve saha formenleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 445 00 99 no'lu faksa yollayabilirler.
7. Gün Grup, Antakya şantiyesinde çalıştırmak üzere, en az 5 yıl deneyimli inşaat mühendisi, en az 3 yıl deneyimli elektrik ve makine mühendisi, üretim gurubunda yapı kimyasalları ve EPS'de tecrübeli aktif pazarlama elemanları alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.
8. Cihan İnşaat, İngilizce veya Arapça bilen, alt yapı tecrübesi olan, en az 5 yıl tecrübeli inşaat mühendisleri, İngilizce bilen askerliğini yapmış, 35 yaşını aşmamış bay yönetici asistanı alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 658 95 50 no'lu faksa yollayabilirler.
9. Kuzu Grup, Ankara'daki merkez büro için çok iyi derecede İngilizce bilen, ilgili programları kullanabilen inşaat mühendisi veya mimar,  Ankara  dışına seyahat edebilecek kesin hesapçı, makine tesisat mühendisleri ve teknikerleri, elektrik tesisat mühendisleri ve teknikerleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 446 03 29 no'lu faksa yollayabilirler.

Mine ÜÇGÜN/Emlakkulisi.com


Geri Dön