29 / 03 / 2024

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. 9.Gayrimenkul Fuar ve CNN TÜRK’ ten Sayın Cem Seymen’in moderatörlüğünde yapılacak.



Fuar kapsamında düzenlenecek Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde Türkye, Arap coğrafyası ve dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceği tartışılacak. Zirve, CNN Türk'den Cem Seymen'in moderatörlüğünde gerçekleşecek.


Körfez ülkelerinden 200'ün üzerinde alıcı 


Başta Türkiye'den olmak üzere AbuDabi, Dubai, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran, Irak, İngiltere, Hollanda ve Almanya'dan gelecek seçkin yatırımcı ve acentalarla, alım heyeti buluşacak.


Bakanımızın açılışını yapacağı Suudi Arabistan’dan Ticaret Ve Sanayi Bakanı -Tevfik Bin Fozan Al Rabia, Türkiye İş Konseyi Başkanı- Mazin Bin İbrahim Recep katılacağı Türkiye'nin tek satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, Suudi Arabistan’dan ve körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firması DALEEL GROUP ile proje ortağı olan, 9.Gayrimenkul Fuar ve CNN TÜRK’ten Sayın Cem Seymen’in moderatörlüğünde gerçekleşecek. Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 24 - 26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da yapılacak.



Geri Dön