25 / 04 / 2024

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

Firma: Maksem Yapı

Proje: A+ Live Ataşehir

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.



İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.


Başakşehir'deki Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, inşaat sektöründeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.


A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!


Firma, İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Ataşehir'de konumlandırdığı A+ Live Ataşehir projesiyle, İstanbul Finans Merkezi bölgesine 111 ofis ve bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek 11 ticari ünite kazandıracak.


7 Nisan Perşembe günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan A+ Live Ataşehir'de lansman dönemine özel olarak, ofislerin metrekare fiyatı 8.000 TL olarak belirlendi.


200 MİLYON TL'LİK YATIRIM




A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!


40 bin metrekare inşaat alanına sahip A+ Live Ataşehir, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Bölgenin en hareketli noktalarından Batı Ataşehir'de yer alan proje, modern ofis yaşamına dair tüm teknolojik alt yapı ve donatılara sahip ofislerden oluşuyor.


AYDOĞAN; "ÇALIŞANLARLA YAŞAYACAK BİR OFİS PROJESİ GELİŞTİRDİK"


Projeyi geliştirirken, çalışanlarla birlikte yaşayan bir ofis konsepti oluşturmayı amaçladıklarını belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Ataşehir, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgeye 200 milyon TL'lik yatırımla A+ Live Ataşehir projemizi kazandırıyoruz. Bölgenin yeni çehresine yakışacak, donatılarıyla da yeni finans merkezinin gelişiminde örnek teşkil edecek bir ofis projesine imza atıyoruz. Bu anlamda A+ Live Ataşehir projemizi geliştirirken, çalışanlarıyla birlikte yaşayacak bir ofis projesi oluşturduk. A+ Live Ataşehir'de çalışanların iş yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda açık - kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu oluşturduk." dedi.


FİRMALARIN İHTİYAÇLARINA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER



A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!


Estetik ve modern mimarisiyle Ataşehir'in sembol projeleri arasında yerini alacak A+ Live Ataşehir, firmaların ihtiyaçlarına profesyonel çözümler üretiyor. Mimarisinde Çamoğlu Mimarlıksın imzası bulunan projede, firmaların en önemli ihtiyaçlarından depo ve arşiv odası konusuna da çözümler sunuluyor. Projede yer alan tüm ofislere özel olarak depo alanları oluşturulurken, ofis sahipleri ofislerinin büyüklüğüne göre tahsis edilecek depo bölümünün de sahibi oluyor. Çift giriş çıkışa sahip 4 katlı otoparkıyla da araç parkı ve otopark içinde trafik problemine kalıcı bir çözüm sunuluyor.


ALTERNATİF OFİS ALANLARI SUNULUYOR


Bölgenin en prestijli ofis projesi olarak konumlanacak A+ Live Ataşehir'de 40 metrekareden, 366 metrekareye kadar çeşitli genişliklerde ofis alanları sunuluyor.28 farklı tipte oluşturulan ofisler kullanım amaçlarına bağlı olarak tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor.Ferah bir ofis alanı oluşturulmak amacıyla projedeki tüm ofislerin tavan yüksekliği 3,80 metre olarak belirlenirken, ticari ünitelerin tavan yüksekliği ise 5.50 metre olarak tasarlandı.E -5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir noktada yer alan A+ Live Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumuyla da Metro ulaşımına sahip olacak. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimlerin ise 2017'in ikinci yarısında yapılması hedefleniyor.


PROJE DETAYLARI


-Projenin Adı: A+Live Ataşehir

-Lokasyon: Ataşehir / İstanbul

-Yapımcı Firma: Maksem Grup

-Teslim Tarihi: 2017'nin ikinci yarısı

-İnşaat Alanı: 40.107,73 m2

-Arsa Alanı: 3.633,66 m2

-Mimarlık Ofisi: Çamoğlu Mimarlık

-Yatırım Bedeli: 200 milyon TL

-Ofis Sayısı: 111

-Ticari Alan Sayısı: 11

-Metrekare Başlangıç Fiyatı: 8.000 TL



Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;


MAKSEM Grup, Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda bir ofis projesi inşa ediyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 200 milyon lira yatırım hayata geçtiğini belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, “Ataşehir, İstanbul’un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu bölgede yer almak istedik”dedi. Bölgede ofislerin ortalama metrekare satış fiyatının 18 bin lira olduğunu, A+ Live projelerinde ise 8 bin liradan satışa başladıklarını  belirten Aydoğan, “Yatırımcısına kazandıracak bir proje yapıyoruz. 8 bin lira olan metrekare satış fiyatı bitişte 25 bin lirayı bulacak. Başakşehir’de yaptığımız 1720 birimlik Bulvar İstanbul projesinde satışlara metrekaresi 2 bin 400 liradan başlamıştık, şimdi teslimlere başladık ve metrekare fiyatı 4 bin lirayı aştı” diye konuştu.  111 ofis ve 11 ticari birim yer alan projede teslimlerin  2017’nin ikinci yarısında yapılması planlanıyor. 


Hürriyet 






Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Maksem Grup, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu A+ Live Ataşehir’i satışa çıkardı. 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede ofislerin metrekaresi 8 bin liradan başlıyor

Başakşehir'de hayata geçirdiği Bulvar İstanbul projesinde sona yaklaşan Maksem Grup, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. İstanbul Finans Merkezi'nin yanında inşa edeceği A+ Live Ataşehir projesini lanse eden şirket, ofislerin metrekaresini 8 bin liradan satacak. Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projeyi geliştirirken, çalışanlarla birlikte yaşayan bir ofis konsepti oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Aydoğan, "Çalışanların iş yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, açık-kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu oluşturduk" dedi.


2 milyarlık planlı dönüşüm

Aydoğan, Ataşehir'in İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi olduğunu belirterek, "Bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bölgenin yeni çehresine yakışacak, yeni finans merkezinin gelişiminde örnek teşkil edecek bir ofis projesine imza atıyoruz" diye konuştu. Aydoğan, projenin E-5 ve TEM otoyollarına yakın bir konumda bulunduğunun altını çizerek, metro ulaşımına sahip olacağını söyledi.


Ofisler 2017'de teslim

İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimlerin ise 2017'in ikinci yarısında yapılması planlanıyor. Mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunan A+ Live Ataşehir'de yer alan tüm ofislere özel olarak depo alanları oluşturuldu.


5.50 metrelik tavan

40 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 111 ofis ve 11 ticari ünite bulunuyor. 28 farklı tipte oluşturulan ofisler kullanım amaçlarına bağlı olarak tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor. Projede alanları 40 ila 366 metrekare aralığında değişen tüm ofislerin tavan yüksekliği 3.80 metre olarak belirlenirken, ticari ünitelerin tavan yüksekliği ise 5.50 metre olarak tasarlandı.




Sabah


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


40 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 200 milyon lira yatırım değerine sahip olduğunu belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, “Ataşehir, İstanbul’un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgede yer almak istedik. 111 ofis ve 11 ticari birim yer alacak A+ Live Ataşehir projesinde teslimleri 2017’nin ikinci yarısında yapacağız” dedi. 


Bölgedeki ofislerin ortalama metrekare satış fiyatının 18 bin lira olduğunu, A+ Live projelerinde ise metrekare satış fiyatının 8 bin lira olduğunu belirten Aydoğan, “Yatırımcısına kazandıracak bir proje yapıyoruz. Lansman dönemine özel 8 bin lira olan metrekare satış fiyatı bitişte 25 bin lirayı bulacak. Daha önce Başakşehir’de yaptığımız 1720 birimlik Bulvar İstanbul projesinde satışlara metrekaresi 2 bin 400 liradan başlamıştık, şimdi teslimlere başladık ve metrekare fiyatı 4 bin lirayı aştı” diye konuştu. 

Mimarisinde Çamoğlu Mimarlık’ın imzası bulunan projede, firmaların en önemli ihtiyaçlarından depo ve arşiv odası konusuna da çözümler sunuluyor. A+ Live Ataşehir’de ofis büyüklükleri ise 40 metrekare ile 366 metrekare arasında değişiyor.


Milliyet



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BAŞAKŞEHİR'DEKİ Bulvar İstanbul prowwşehir'de konumlandırdığı yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir'i satışa sundu. İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda olan proje 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşuyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı ise 8 bin lira. 


BÖLGEDE YATIRIMLAR ARTIYOR 

Maksem Grup Yönetim Kumlu Üyesi Bilal Aydoğan; 40 bin metrekare inşaat alanına sahip A+ Live Ataşehir'in 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirildiğini belirterek, "Batı Ataşehir'deki proje, modern ofis yaşamına dair tüm teknolojik alt yapı ve donatılara sahip. Bölgede 2 milyar doların üzerinde yatırımla planlı gelişme var" dedi.


Akşam



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BULVAR İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir'de satışlara başladı. Başakşehir'de inşa ettiği Bulvar İstanbul projesinin satışlarını tamamlamak özere olan Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 


200 MİLYON LİRALIK OFİS YATIRIMI 

111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor. 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projenin iki milyar dolarlık yatırım büyüklüğüne sahip İstanbul Finans Merkezine komşu olduğunu dile getiren Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, modern ofis yaşamına dair tüm teknolojik alt yapı ve donatılara sahip ofislerden oluşacak. Çalışanların iş yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda açık - kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu oluşturduk" dedi. 


YATIRIMCIYA ÖZEL SEÇENEK 

A+ Live Ataşehir'de 40 metrekareden, 366 metrekareye kadar çeşitli genişliklerde, 28 farklı tipte ofisler yer alacak. Lansmana özel metrekaresi 7 bin liradan satışa sunulan ofisler için esnek ödeme planları da yer alacak. Kaba inşaatı devam eden projede teslimler 2017'in ikinci yarısında yapılacak. 


Yeni Akit




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Proje yapacakları arsayı gazete ilanı ile bulup satın aldıklarını anlatan Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydogan, "Ataşehir 2 milyar dolarlık yatırımla planlı şekilde gelişiyor. Bizde bu bölgeye 200 milyon lira yatırımla yeni bir proje kazandıracağız." diye konuştu. 



İstanbul Başakşehirde Bulvar m İstanbul projesini tamamlayan inşaat sektörünün köklü firmalarından Maksem Grup, Ataşehir'de ofis projesine başladı, İstanbul Finans Merkezi'nin yanında yükselecek A+Live 200 milyon lira yatırımla hayata geçecek. Proje yapacakları arsayı gazete ilanı ile bulup satın aldıklarını anlatan Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydogan, M Ataşehir 2 milyar dolarlık yatırımla planlı şekilde gelişiyor. Biz de bu bölgeye 200 milyon lira yatırımla yeni bir proje kazandıracağız." diye konuştu. Bölgenin en hareketli noktalarından Batı Ataşehir'de yer alan projenin teknolojik altyapı ve donatılara sahip ofislerden oluşacağını vurgulayan Aydogan, "Projeyi geliştirirken çalışarılarıyla yaşayacak bir ortam düşündük. A+Live'nin çalışanların iş hayatına kalite katması için kafe restoranlar, teras ve kat bahçeleri, spor alanlan planladık." dedi. 


FİRMALARA DEPO VE AR$İV ODASI 


Ataşehir'in sembol projeleri arasında yer alacağı belirtilen projede firmaların ihtiyaçlarına çözümler de sunulacak. Projede yer alan tüm ofislere ofis büyüklüğüne göre 20-30 metrekareden başlayan depo alanlan tahsis edilecek. 40 metrekareden 366 metrekareye kadar ofislerin tavan yükseklikleri 3 metre 80 santim iken. ticari ünitelerde tavan yükseklikleri 5,5 metre olarak tasarlandı. E-5 ve TEM otoyollarına yakın konumu ve metro istasyonuna yakınlığı ile kolay ulaşım imkanı sunan projede metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor ve firma yetkililerine göre teslime yaklaşıldıkça bu fiyatlar 25 bin liraya yaklaşacak. Projenin 2017'nin ikinci yansında tamamlanması planlanıyor. 




Ali DEMİRHİSAR/Zaman



Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Finans Merkezi'ne 111 ofislik A+ Live geldi Maksem Grup, Başakşehir'deki Bulvar İstanbul projesinde sonra, 200 milyon TL'lik A+ Live adlı ofis projesiyle Ataşehir'e geldi. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor. 

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan A+ Live Ataşehir'de lansman dönemine özel olarak, ofislerin metrekare fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. A+ Live Ataşehir'de 40 metrekareden, 366 metrekareye kadar çeşitli genişliklerde ofis alanları sunuluyor. 


200 milyon TL'lik yatırım 

40 bin metrekare inşaat alanına sahip A+ Live Ataşehir, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Batı Ataşehir'de yer alan projeyi geliştirirken, çalışanlarla birlikte yaşayan bir ofis konsepti oluşturmayı amaçladıklarını belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan; "Ataşehir, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgeye 200 milyon TL'lik yatırımla A+ Live Ataşehir projemizi kazandırıyoruz" dedi. 


Mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunan projede, firmalar için depo ve arşiv odası sunuluyor. Çift giriş çıkışa sahip proje, 4 katlı otopark yer alıyor. Tavan yüksekliği 3,80 metre olarak belirlenen proje, 2017'inin ikinci yarısında tamamlanacak. 


Dünya



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda bulunan A+Live Ataşehir satışa çıktı. 200 milyonluk yatırımla gerçekleştirilen projede metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor. Ofislerde anahtar teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirlendi.


Maksem Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de inşa edilen A+Live Ataşehir satışa çıktı. 200 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen proje 111 adet ofis ve 11 adet ticari üniteden oluşurken, metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor. Ofislerin metre kare büyüklükleri 40 ile 366 metrekare arasında. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projenin 2017 yılının ikinci yarısında teslim edilmesi planlanıyor. A+Live, E-5 ve TEM otoyoluna çok yakın bir noktada bulunmasının yanı sıra, içerisinde fitness salonu, ara katlarda ve teraslarda açık-kapalı bahçeler, güvenlik ve otopark gibi birçok hizmeti barındırıyor.


2017’DE TESLİM

Batı Ataşehir’de hayata geçirilen projeden 18 milyon lira hasılat beklentileri olduğunu açıklayan Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, “Bugün itibariyle 8 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa start verdik” açıklamasında bulundu. Ataşehir’in, İstanbul’un yeni iş ve finans merkezi olduğunu hatırlatan Aydoğan, “Bu anlamda bölgede 2 milyar doların  üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgeye 200 milyon TL’lik yatırımla A+ Live Ataşehir projemizi kazandırıyoruz” dedi.


‘KAR YÜZDE 100’Ü AŞAR’


Projede metrekare fiyatlarının bölge fiyatlarının altında olduğunu söyleyen Bilal Aydoğan, “Bölgede ortalama metrekare fiyatları 18 bin lira civarında. Bizim fiyatlarımız 8 bin  liradan başlıyor. Proje tamamlandığında bu rakamlar en az 25 bin lirayı bulacak” açıklamasında bulundu. Projenin inşaatına 10 ay önce başladıklarını ve inşaatın hızla devam ettiğini belirten Aydoğan, “İnşaat başladı. 10 aydır devam ediyor. Kat irtifaklı tapu sözleşmesi ile satış yapıyoruz. 2017’nin ikinci yarısında da projemizi teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.


METROYA YAKIN

Bölgenin en prestijli ofis projesi olarak konumlanacak A+ Live Ataşehir’de 40 metrekareden, 366 metrekareye kadar çeşitli genişliklerde ofis alanları sunuluyor. 28 farklı tipte oluşturulan ofisler kullanım amaçlarına bağlı olarak tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor. Tüm ofislerin tavan yüksekliği 3,80 metre olarak belirlenirken, ticari ünitelerin tavan yüksekliği ise 5.50 metre olarak tasarlandı. E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir noktada yer alan A+ Live Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumuyla da Metro ulaşımına sahip olacak.


Karar



Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezine komşu konumda yükseliyor. Firma, İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Ataşehir'de konumlandırdığı A+ Live Ataşehir projesiyle, İstanbul Finans Merkezi bölgesine 111 ofis ve bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek 11 ticari ünite kazandıracak. Ofislerin metrekare fiyatı lansmana özel 8 bin TL olarak belirlendi. 


Projenin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, 40 bin metrekare inşaat alanına sahip A + Live Ataşehir'i, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiklerini söyledi. Projeyi geliştirirken, çalışanlarla birlikte yaşayan bir ofis konsepti oluşturmayı amaçladıklarını belirten Aydoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ataşehir, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgeye 200 milyon TL'lik yatırımla A+ Live Ataşehir projemizi kazandırıyoruz. A+ Live Ataşehir'de çalışanların iş yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda açık - kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu oluşturduk." Projenin mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Hürses




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Maksem Grup, Ataşehir'deki 200 milyon liralık  A+ Live Ataşehir  projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu. Projede ofislerin metrekare fiyatı 8 bin lira. 



Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Maksem Grup, Ataşehir’de A+ Live projesine başladı. Metrekare fiyatının bölge ortalamasının altında olduğu projede lansmana özel 8 bin liralık fiyat belirlendi


MAKSEM Grup, Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda bir ofis projesine başladı. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 200 milyon lira yatırım değerine sahip olduğunu belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, “Ataşehir, İstanbul’un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların  üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgede yer almak istedik. 111 ofis ve 11 ticari birim yer alacak A+ Live Ataşehir projesinde teslimleri 2017’nin ikinci yarısında yapacağız” diye konuştu.

 

25 bin TL’yi görür

 

Bölgedeki ofislerin ortalama metrekare satış fiyatının 18 bin lira olduğunu, A+ Live projelerinde ise metrekare satış fiyatının 8 bin lira olduğunu söyleyen Aydoğan, şöyle konuştu: “Yatırımcısına kazandıracak bir proje yapıyoruz. Lansman dönemine özel 8 bin lira olan metrekare satış fiyatı bitişte 25 bin lirayı bulacak. Daha önce Başakşehir’de yaptığımız 1.720 birimlik Bulvar İstanbul projesinde satışlara metrekaresi 2 bin 400 liradan başlamıştık, şimdi teslimlere başladık ve metrekare fiyatı 4 bin lirayı aştı.” Projede ofis büyüklükleri 40 metrekare ile 366 metrekare arasında değişiyor. Mimarisinde Çamoğlu Mimarlık’ın imzası bulunan projede, firmaların en önemli ihtiyaçlarından depo ve arşiv odası konusuna çözümler sunuluyor. A+ Live Ataşehir’de farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda açık  kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu yer alması planlanıyor.


Vatan


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı


 MAKSEM Grup, Ataşehir'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor. 40 metrekareden, 366 metrekareye kadar çeşitli genişliklerde ofis alanlan sunulduğu projede fiyatlar 8 bin liradan başlıyor. 28 farklı tipte oluşturulan ofisler kullanım amaçlarına bağlı olarak tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor. Projede teslimler 2017'nin ikinci yansında yapılacak.


Sözcü



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MAKSEM Grup, Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda bir ofis projesi inşa ediyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 200 milyon lira yatırım tutarına sahip olduğunu söyleyen Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan "Ataşehir, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgede yer almak istedik. 111 ofis ve 11 ticari birim yer alacak A+Live Ataşehir projesinde teslimleri 2017'nin ikinci yansında yapacağız" dedi. 


METREKARESİ 8 BİN LİRA 

Bölgedeki ofislerin ortalama metrekare satış fiyatının 18 bin lira olduğunu, A+ Live projelerinde ise metrekare satış fiyatının 8 bin lira olduğunu belirten Aydoğan "Yatırımcısına kazandıracak bir proje yapıyoruz. Lansman dönemine özel 8 bin lira olan metrekare satış fiyatı bitişte 25 bin lirayı bulacak. Daha önce Başakşehir'de yaptığımız 1.720 birimlik Bulvar İstanbul projesinde satışlara metrekaresi 2 bin 400 liradan başlamıştık, şimdi teslimlere başladık ve metrekare fiyatı 4 bin lirayı aştı" dedi. 


DEPO VE ARŞİV ODASINA ÇÖZÜM SUNUYOR 

MİMARİSİNDE Camoglu Mimarlık'ın imzası bulunan projede, firmaların en önemli ihtiyaçlarından depo ve arşiv odası konusuna da çözümler sunuluyor. A+ Live Ataşehir'de çalışanların is yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda acık kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu yer alması planlanıyor. Ofis büyüklükleri ise 40 metrekare ile 366 metrekare arasında değişiyor. 


Star


projeye sor



Geri Dön