28 / 03 / 2024

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!


A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.



A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi iş konusu; 1- Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak. 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından bilumum usul ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi yapmak , yaptırmak, taahhüt  etmek , satışlarında aracılık hizmetleri , pazarlama faaliyetinde bulunmak . 3- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, her türlü depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, otel gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, site yönetimi faaliyetlerinde bulunmak.  4- Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgilerinin araştırılması ve incelenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek, ekspertiz faaliyetinde bulunmak . 5- Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. 6- Şirket  her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarının alımı, satımı, kiralama hizmetleri faaliyetinde bulunur. 7- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, her türlü büfe, restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 8- Konusu ile ilgili ithalat ,ihracat, yurt içi ve yurt dışı her türlü pazarlama faaliyetinde bulunur.


A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Londra Asfaltı Caddesi, Avrupa Kent Kale 9.Blok No:32/1I 


Geri Dön