18 / 04 / 2024

AA Grup İnşaat ve RT Turizm İnşaat iflas etti!

AA Grup İnşaat ve RT Turizm İnşaat iflas etti!

Kadiköy İflas Dairesi Müdürlüğü, AA Grub'un ve RT Turizm'in iflasına karar verdi



Kadıköy İflas Dairesi Müdürlüğü, AA Grup İnşaat ve RT Turizm Petrol İnşaatı iflasına karar verdi. Konuyla ilgili bilgiler ise şöyle:

İFLASA İLİŞKİN İLAN
DOSYA NO: 2010-46 İFLAS
MÜFLİSİN ADI, SOYADI: AA GRUP İNŞAAT SANAYİ VE TİC A.Ş
VE ADRESİ : Hasanpasa Mah Uzunçayır Cad Konak İş Merkezi A Blok No:30 D:46 Kadıköy/İstanbul
İstanbul Ticaret Sicil Memurluğunun 681781 sicil sayısında kayıtlı yukarıda unvanı ve adresi yazısı şirketin Kadıköy 2. Asli ye Ticaret Mahkemesinin 2009-899 esas sayılı dosyasından. 29.06.2010 günü saat 14:00 den itibaren iflasına karar verilmistir.
İ.İ.K.166. Maddesi gereğince keyfiyet tebliğ ve ilan olunur.
B: 46769
KADIKÖY İFLAS DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ADİ TASFİYE VE İFLASIN AÇILMASININ İLANI
DOSYA N0: 2010-46 İFLAS
Müflisin adı, soyadı ve adresi! AA GRUP İNŞAAT SANAYİ VE TİC A.Ş
Hasanpasa Mah Uzunçayır Cad Konak iş Merkezi A /Blok No:30 D:46 Kadıköy/İstanbul
İflasın açıldığı tarih : 29.06.2010
Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesince iflasına karar verilmiş olan yukarıda ismi ve adresi yazılı müflis hakkında tasfiye nin şimdilik ADİ TASFİYE şeklinde icrası tensip kılınmış olduğundan:
1 - Müflisten alacaklı olanlarla, taşınır ve taşınmazlar üzerinde istihkak iddiasında bulunanlar ilandan itibaren BİR AY içinde Kadıköy (3. icra) iflas Dairesine yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirfneleri ve delillerinin (Senet, Defter hülasa sı vesaire) asıl veya onaylı örneklerini tevdi etmeleri,
2- Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halde icıa ve iflas kanununun 336.ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektirecektir.
3- Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanuni haklan saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflas dairesi emrine tevdi etmeleri ve etmezlerse geçerli mazeretleri bulunmadıkça cezai so rumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları.
4-16.07.2010 günü saat 09:30-10:00 arasında da ilk toplantı Kadıköy C Adliyesi Binası Yemekhanesinde yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri ve aynı zamanda müflis ile müşterek borçlu olanlar ve kefillerinin ve borcu tekeffül edenlerin veya bunların vekillerinin bu toplantıda hazır bulunmaya hakları olduğu ilan olunur. 05 Temmuz 2010

**

T.C. KADIKÖY İFLAS DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İFLASA İLİŞKİN İLAN
DOSYA NO: 2010-45 İFLAS
MÜFLİSİN ADI, SOYADI: RT Turizm Petrol İnşaat Otomotiv San Ve Tic Ltd Şti.
VE ADRESİ : Hasanpasa Mah Uzunçayır Cad Konak İş Merkezi A Blok No:30 D:46 Kadıköy/İstanbul
istanbul Ticaret Sicil Memurluğunun 681783 sicil sayısında kayıtlı yukarıda unvanı ve adresi yazısı şirketin Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2009-899 esas sayılı dosyasından. 29,06.2010 günü saat 14:00 den itibaren iflasına karar verilmistir. 
'İ.İ.K.166. Maddesi gereğince keyfiyet tebliğ ve ilan olunur.
B: 46768
KADIKÖY İFLAS DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ADİ TASFİYE VE İFLASIN AÇILMASININ İLANI
DOSYA NO: 2010-45 İFLAS
Müflisin adı, soyadı ve adresi: Rt Turizm Petrol İnşaat Otomotiv San Ve Tic Ltd Sirketi Hasanpasa- Mah Uzunçayır Cad Konak İş Merkezi A Blok No:30 D:46 Kadıköy/İstanbul
İflasın açıldığı tarih : 29.06.2010
Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesince iflasına karar verilmiş olan yukarıda ismi ve adresi yazılı müflis hakkında tasfiye nin şimdilik ADİ TASFİYE şeklinde icrası tensip kılınmış olduğundan:
1 - Müflisten alacaklı olanlarla, taşınır ve taşınmazlar üzerinde istihkak iddiasında bulunanlar ilandan itibaren BİR AY içinde Kadıköy (3. icra) iflas Dairesine yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri ve delillerinin (Senet, Defter hülasa sı vesaire) asıl veya onaylı örneklerini tevdi etmeleri,
2- Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halde icra ve İflas kanununun 336.ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektirecektir.
3- Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanuni hakları saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflas dairesi emrine tevdi etmeleri ve etmezlerse geçerli mazeretleri bulunmadıkça cezai so rumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları.
4-16.07.2010 günü saat 09:00-09:30 arasında da ilk toplantı Kadıköy C Adliyesi Binası Yemekhanesinde yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri ve aynı zamanda müflis ile müşterek borçlu olanlar ve kefillerinin ve borcu tekeffül edenlerin veya bunların vekillerinin bu toplantıda hazır bulunmaya hakları olduğu ilan olunur. 05 Temmuz 2010

Melek Güner/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön