26 / 04 / 2024

AB Grup İnşaat'tan İkitelli’ye 195 milyon dolarlık proje!

 AB Grup İnşaat'tan İkitelli’ye 195 milyon dolarlık proje!

AB Grup İnşaat, 195 milyon dolar yatırımla İkitelli’deki Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projeye başlayacak. 1.100 konutluk projede 5 yıldızlı otel de yer alacak.



AB Grup İnşaat, 147 daireden oluşan ve Güneşli’de yer alan AB Yaşam Evleri Projesi’nin ardından büyük bir yatırımla Basın Ekspres üzerine yeni projeye başlıyor. 150 milyon dolar yatırım ve 45 milyon dolar arsa bedeli ile 195 milyon dolara mal olacak olan proje 1.100 daireden oluşacak. Ayrıca 5 yıldızlı bir otelin de bulunacağı 52 dönümlük proje 1 yıl içinde başlayacak.


Yüzde 55’i satıldı


İnşaat sektörünün büyümekte olan firmalarından AB Grup İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, henüz ismi belli olmayan proje ile ilgili “Bizi çağ atlatacak bir iş olacak” dedi. Projenin havalimanına yürüme mesafesinde yer aldığını belirten Bayrak “Bölgenin en değerli arazilerinden biri. Zamanında uygun fiyata satın aldık. Şimdi üzerine yatırım yapacağız” dedi. Bayrak, Güneşli’de yer alan AB Yaşam Evleri projesinin de satışa çıkmasıyla büyük ilgi gördüğünü belirterek, 4 haftada yüzde 55’ini sattıklarını söyledi. Bayrak “Güneşli’de yer alan AB Yaşam Evleri, Atatürk Havalimanı’na ve Dünya Ticaret Merkezi’ne sadece 4 kilometre, Bakırköy deniz otobüsü iskelesine 6 kilometre ve metrobüs güzergahına ise sadece 3 kilometre mesafede yer alıyor. 147 daireden oluşan projede satışa sunduğumuz farklı daire seçeneklerinin yer aldığı AB Yaşam Evleri, konut yatırımı yapmak isteyenlerce büyük ilgi görüyor. Hayata geçirdiğimiz projede metrekare fiyatı 4.500 liradan başlıyor” diye konuştu.



Star 


Geri Dön