26 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri satılık daire!

AB Yaşam Evleri satılık daire!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.



Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 147 adet daire yer alıyor. Proje 6 katlı 3 blok olarak tasarlandı. 


AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.  AB Grup İnşaat  imzası ile yükselen projede 25 ay vade farksız taksit avantajı yer alıyor.


Güneşli  AB Yaşam Evleri  projesinde banka kredisi ve firma bünyasinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında fitness salonu, modern peyzaj alanları, sauna, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli projesi lokasyon olarak Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre, Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye ise 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


AB Yaşam Evleri satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Satışı devam eden 45 adet dairenin yer aldığı projenin yüzde 65'inin satışı tamamlandı.


Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön