19 / 04 / 2024

Abdülkadir Çelik kimdir?

Abdülkadir Çelik kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Abdülkadir Çelik, İstanbul Kültür Üniversitesi’nde İngilizce İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. İşte özgeçmişi...



Abdülkadir Çelik, Gazi Üniversitesi Çorum Meslek Yüksek Okulu’nda İnşaat Teknikerliği eğitimi almıştır. 


İkincilikle tamamladığı ön lisans eğitiminin ardından başarı bursu ile kabul edildiği İstanbul Kültür Üniversitesi’nde İngilizce İnşaat Mühendisliği bölümünü ikincilikle tamamlamıştır. 


1999 yılında İnşaat teknikeri olarak Sinpaş Yapı’da meslek hayatına başlamış ve Şirket’in çeşitli şantiyelerinde ve mevkilerinde görev almıştır. Görev aldığı proje ve mevkiler özetle şunlardır: 


Central Life Konut Projesi (Saha Mühendisi) İkitelli A5 Blok İş Merkezi Projesi (Saha Mühendisi), Bursa Ottomanors Konut Projesi (Kısım Şefi) İkitelli İş Merkezi Sosyal Tesis-A 6 Blok (Şantiye Şefi), Çengelköy Boğaz Tepe Villa Projesi (Kaba İşler Şefi), İkitelli DEPOSİTE AVM Projesi (Proje Müdürü), Sinpaş Genel Müdürlüğü Şantiyesi (Kaba İşler Şefi), Arazi Geliştirme ve İdari İzin Süreç Yönetmeni, Kentsel Hizmetler G.M.Y-Satış, Arazi Geliştirme ve İdari İzin Süreç Müdür Yardımcısı. Çelik, Ağustos 2012 yılında katıldığı SAF GYO’da Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.





Geri Dön