26 / 04 / 2024

Abdullah Çalışkan, Adana Mimarlar Odası ve Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti!

Abdullah Çalışkan, Adana Mimarlar Odası ve Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti!

Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve STK ziyaretlerini sürdürürken TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi...



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve STK ziyaretlerini sürdürürken TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası  Adana  Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Çalışkan, STKTarla işbirliğinin önemine dikkat çekerek kent kimliğinin oluşması için nitelikli binaları yapılması gerektiğine işaret etti ve bu konuda Belediye olarak öncülük edeceklerini kaydetti. 


Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve Yönetim Kurulu üyelerine de ziyarette bulunan Çalışkan, 30 Mart'tan sonra Belediyeye geldiklerinde önceliklerinin halk arasında kentsel dönüşüm olarak ifade edilen afet riskli alanların dönüşümü uygulamasını hayata geçirmek olacağını ve bu çalışmaları yerli müteahhitlerle yapmak istediklerini belirterek öncelikli olarak Adanalı firma ve işletmelerin kazanmasını istediklerini söyledi. 


Yeni Adana 


Geri Dön