19 / 03 / 2024

Abdullah Koç kimdir?

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..



Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1968 Yılında Başköy Beldesinde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Başköy Beldesinde tamamladım. Akşehir İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesinde okudum.


1999 yılında askerlik görevimi Şırnak Uludere’de yaptım ve Ticaret hayatına atıldım. Aroma meyve suları fabrikalarına ham madde temini üzerine ticaret hayatımı devam ettirdim.1996 yılında Sınırlı Sorumlu Başköy sulama kooperatifi yönetim kurulu Başkanlığı’na seçildim.


2004 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı seçildim.2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi ikinci kez Başköy Belediye Başkanı seçildim. Halen Sınırlı Sorumlu Başköy Sulama Kooperatifi yönetim kurulu başkanlığı ve 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli idareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçildim. 


Evli ve 3 çocuk babasıyım."


ÜYESİ OLDUĞU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

1: S.S Başköy Sulama Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı

2: Tarım Kredi Kooperatifi Üye

3: Akşehir, Ilgın Pancar Ekiciler Kooperatifi Üye

4: İstanbul İli Başköylüler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Üye

5: Konya İli Başköylüler Yardımlaşma ve Kültür Derneği


HOBİLERİ

1: Amatör Futbol oynamak,

2: Sportif amaçlı Balıkçılık,

3: Kitap okumak


Konya'da Perakende Zirvesi gerçekleşecek!





Geri Dön