26 / 04 / 2024

Abelia Yapı Abelia Plus teslim tarihi!

Abelia Yapı Abelia Plus teslim tarihi!

Firma: Abelia Yapı

Proje: Abelia Plus

Abelia Yapı Abelia Plus teslim tarihi bilgisi ve ayrıntılı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Silivri Abelia Plus satılık fiyatları 140 bin liradan başlıyor...




Abelia Yapı imzasıyla yükselen  Abelia Plus  Evleri Silivri'de inşa ediliyor. Abelia Plus Evleri 100 adet konuttan oluşuyor. Abelia Plus Silivri projesinde yalnızca 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Abelia Yapı Abelia Plus teslim tarihi bilgilerinden önce Silivri Abelia Plus detayları hakkında bilgi verelim. 10 blok olarak inşa edilen Abelia Plus Silivri projesinde bloklar 5 katlı olarak yükseliyor.


Abelia Plus Silivri fiyatları 140 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Silivri Abelia Plus ödeme koşulları kapsamında yüzde 25'lik peşinat ödemesinden sonra, kalan konut bedeli 120 aya kadar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor.


Abelia Yapı Abelia Plus teslim tarihi!


Abelia Yapı Abelia Plus teslim tarihi 2013 Haziran olarak belirtiliyor. Silivri Abelia Plus satılık daire fiyatları 2+1'lerde 140 bin lira ile 150 bin lira arasında değişirken, 3+1'lerde 220 bin liradan başlayıp, 250 bin liraya kadar varıyor.


Abelia Plus Evleri'nde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, suni çim futbol sahaları, kapalı otopark, tenis kortu, mini golf parkuru, fitness center, sauna gibi olanaklar bulunuyor. Abelia Plus Silivri daire alanları 2+1 daireler için 90 metrekare, 3+1 daireler için 140 metrekare olarak belirlendi.


Silivri Abelia Plus satış ofisi!

Silivri Abelia Plus adres bilgileri : Yeni Mahalle Erkin Balaban Cd. Oğuz Aral Sk. No: 4 Silivri - İstanbul


Abelia Plus Silivri iletişim bilgileri

Telefon: 0212 728 35 00

Web Adresi: www.abeliaplus.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön