25 / 04 / 2024

ABM İnvest, Ağaoğlu projelerini Londra`da sunacak!

ABM İnvest, Ağaoğlu projelerini Londra`da sunacak!

Ingiltere merkezli ABM İnvest, Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu projelerini Ingiltere, Türkiye ve Avrupa`da global yatırımcılara sunum yapmaya hazirlaniyor.



Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu Türkiye`de signature projelerle yasam alanlari inşa etmektedir, Birinci sınıf deluxe yasam alanları, ticari projeler, ofisler,  alışveriş, yemek ve eğlence tesislerinin yer aldığı Ağaoğlu projelerinde Abm İnvest farkıyla uluslararası yatırımcılara sunulacak.


“ Ali Eroglu, uzman yatirim danışmanı ekibimizle, kendi alaninda en iyi firmalarlar ve projelerle calismaya ozen gosteriyoruz felsefemiz ve hedefimiz bu sektörde yatırımcılarımıza dünya standartlarında bir hizmet sunmaktır, Kisaca ozetleyecek olursak.


Londra`da ilk deluxe marka proje olan AYKON Nine Elms Tower VERSACE evleriyle, Istanbul`un en görkemli projelerinden olan Maslak 1453 projesini, ABM ekibiyle aynı çatı altında buluşturup sunumunu yapacak olmak bize ayrı bir gurur vermektedir dedi.”


Geri Dön