16 / 04 / 2024

Acar İnşaat, 3E ilkesiyle inşaat yapıyor!

Acar İnşaat, 3E ilkesiyle inşaat yapıyor!

İnşaat sektörünün güçlü firmalarından Acar İnşaat, 1988'de Osman Acar tarafından Giresun'da kuruldu. 2005'te Ankara ofisini faaliyete geçiren firma, Adana'da TOKİ inşaatlarıyla tanınıyor



Adana'da iKİ'nin inşaatlarını üstlenen Acar İnşaat, çalışmalarında 3E-Emniyet, Estetik, Ekonomi ilkesiyle hareket ediyor.

İNŞAAT sektörünün güçlü firmalarından Acar İnşaat, 1988'de Osman Acar tarafından Giresun'da kuruldu. 2005'te  Ankara  ofisini faaliyete geçiren firma, Adana'da  TOKİ  inşaatlarıyla tanınıyor. Şu anda Osman Acar ve oğlu Uğur Acar yönetiminde faaliyet gösteren Acar inşaat, kurulduğu günden bu yana, tecrübeli ekibiyle sürekli kendini geliştiren ve tüm teknolojik gelişmeleri kullanan bir firma olarak sektöründe güçlü konumunu pekiştiriyor.
 
Her türlü resmi, sanayi ve konut projesini başarıyla tamamlayan Acar tnşaat'ın portföyünde geniş bir liste yer alıyor. Bugüne kadar bini aşkın konut, onlarca okul, yurt, hastane, sosyal tesis, fabrika ve yol inşaatını tamamlayan firma, hizmet sunumu noktasında gelecekte oluşabilecek değişimleri öngörüp, çağın gerektirdiği her türlü teknolojiyi kullanarak, insanların i-htiyaçlarmı karşılayacak her türlü yapıyı inşa ediyor.

İLKELERDEN ÖDÜN YOK

Acar İnşaat, barınma ihtiyacım karşılamak için yaptığı inşaatlarda 3E-Emniyet, Es¬tetik, Ekonomi kuralını ödünsüz uyguluyor. En iyi konutları, en güvenli şekilde, en estetik çizgilerle ve en ekonomik şartlarda üretmeyi ilke edinen firma, kendi bulunduğu bölgelerde özellikle Adana'da yapılan TOKİ inşaatlarında uzman teknik personeli ve süresinde yapılan kaliteli imalatlanyla liderliği elinde bulundurarak göz dolduruyor.
Sabah/Adana


Geri Dön