24 / 04 / 2024

Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Atasay Kamer tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Atasay Kamer tarafından kuruldu. 


Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL GELISTIRME VE INSAAT ISLERI a-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve binaları satınalarak buralara her nevi konutlar, is yerleri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor sahaları, yesil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak veya bu gayrimenkullerin gelistirilmesi ile ilgili her türlü tadilatı, tamiratı, dekorasyonunu yapmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. b-Her türlü yol, köprü, baraj, hava alanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma, su getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama isleri, organize sanayi yapıları ve diger insaat islerini yapmak, baskalarına yaptırmak, yurt içinde ve yurt dısında insaat ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. c-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diger gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir. Parsellere bölerek hakiki ve hükmi sahıslara satmak üzere hukuki, mali ve ticari islemler ile mevzi imar projeleri ve diger projelerin yapımı. Ile intifa, irtifa, sükna, tapu cinstashihi, kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, ifraz, tevhit yapar, devir ve ferag verebilir ve bu konularlailgili olarak yurt içinde ve yurt dısında dekorasyon, mühendislik, mimarlık, müsavirlik, kontrollük ve danısmanlık hizmetlerinde bulunmak.....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres;Yenibosna Merkez Mah.Sedir Sk. No.7/1 Bahçelievler 


Geri Dön