28 / 03 / 2024

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’ni hizmete açıyor!

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’ni hizmete açıyor!

Acıbadem, kanser hastalarına ‘özellikli hizmet’ sunmak üzere yeni Onkoloji Merkezi’ni Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete açıyor.



Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’ni hizmete açıyor!


Acıbadem, kanser hastalarına ‘özellikli hizmet’ sunmak üzere yeni Onkoloji Merkezi’ni Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete açıyor. Bodrum ve çevresindeki illerle birlikte, yurtdışındaki hastalara da hizmet verecek olan merkez, 5000 m² kapalı alan üzerinde konumlandı. Hastaların tanıdan tedaviye tüm süreçlerde aynı çatı altında hizmet alacağı merkezde, PET-CT’den Truebeam’e ileri teknoloji cihazlar ve multidisipliner anlayış öne çıkıyor. Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi, 7 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 14.30’da, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın katılımıyla hizmete açılacak.


 


Ülkemizde de her yıl yaklaşık 150.000 kişiye kanser tanısı konuyor. Görülme sıklığı her geçen gün artan kanserin tanı ve tedavisi için geliştirilen yeni yöntemler sayesinde, kanserle mücadele şansı da artıyor. Kanser hastalığının erken tanısı ve tedavisi için özellikli Onkoloji Merkezleri kuran Acıbadem Sağlık Grubu, yeni Onkoloji Merkezi’ni Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete sunuyor.


5000 m² kapalı alan üzerinde konumlanan Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi, Tıbbi Onkolojiden Radyasyon Onkolojisine, Onkoloji Cerrahisinden Nükleer Tıp ve Fizik Tedavi-Rehabilitasyona kadar kanserin tanı ve tedavisinde multidisipliner bir anlayışla hizmet verecek.


Geri Dön