25 / 04 / 2024

Acıbadem krizde büyümeye devam dedi

Acıbadem <font color=red>krizde büyümeye devam</font> dedi

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yatırım maliyeti 115 milyon dolar olan yeni Maslak Hastanesi şubat ayının ikinci yarısında açılıyor.



Bu yıl Beşiktaş ve Eskişehir, gelecek yıl Bodrum Hastanesi'ni açacak olan grubun toplam yatırımı 310 milyon doları bulacak


Küresel krize rağmen yatırımlara ara vermeyen Acıbadem Sağlık Grubu, şubat ayının ikinci yarısında Acıbadem Maslak Hastanesi'ni hizmete açacak. Acıbadem Sağlık Grubu, Maslak Hastanesi dışında, Beşiktaş, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bodrum hastanelerinin de hizmete girecek olmasıyla birlikte çalışan sayısını 10 bine çıkarmayı hedefliyor. Şube sayısını 21'den 27'ye çıkararak ülke çapına yayılmayı hedeflediklerini anlatan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 2010 yılına kadar 310 milyon dolarlık yatırımı hayata geçireceklerini söyledi.
Aydınlar, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında, grubun 2009 yılında hayata geçireceği yatırımlar hakkında bilgi verdi. İstanbul'da Acıbadem Kadıköy, Kozyatağı, Bakırköy hastaneleri ve International Hospital, İstanbul dışında ise Kocaeli, Bursa Hastaneleri ve tıp merkezleriyle toplam 21 noktada hizmet veren Acıbadem Sağlık Grubu, 2009 yılına dev sağlık projeleriyle giriyor.

SIRA BEŞİKTAŞ'TA
Aydınlar, Maslak Hastanesi için 115 milyon dolar,  Adana  Hastanesi için 70 milyon dolar, Kayseri Hastanesi için 55 milyon dolar olmak üzere toplam 240 milyon dolarlık yatırım yapıldığını söyledi. Aydınlar, 2009'da hizmete girmesi hedeflenen Beşiktaş Hastanesi için 30 milyon dolar, Eskişehir Hastanesi için 20 milyon dolar, 2010 yılında hizmete girmesi planlanan Bodrum Hastanesi için ise 20 milyon dolar yatırım yapmayı planladıklarını belirtti.

191 YATAKLI AKILLI HASTANE
Acıbadem Maslak Hastanesi, Levent-Sarıyer güzergahında, 191 yatak kapasitesiyle, 13 dönüm arazi üzerinde, yaklaşık 40 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu. Acıbadem Maslak Hastanesi, yüksek teknolojinin son ürünü olan tıbbi cihazlar ile donatılmış ve tamamen otomatize edilmiş akıllı binasında hizmet verecek.
Akşam

Geri Dön