26 / 04 / 2024

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü açıldı!

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü açıldı!

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusu'nu ekledi. Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi...




Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon $ yatırımla, Acıbadem hastaneleri için doktor ve sağlık personeli yetiştirecek bir kampus açtı.


ACIBADEM Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusunu ekledi. Yeni kampusun için yapılan tüm yatırımı kendisinin üstlendiğini ve hiçbir kâr beklentisi olmadığını ifade eden Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi.   


MEZUNLARA İŞ İMKANI DA VAR 


Geçen yıl sağlık bilimleri fakültesinden ilk mezunlarını verdiklerine değinen Aydınlar, "Mezunlarımızın yüzde 62'si Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde tam zamanlı olarak çalışmakta" dedi. Aydınlar, mezun olacaklara hastanelerinde staj ve kısmı çalışma imkanı sunacaklarını söylerken, kampusun içine iki yıl içinde 100 milyon dolarlık yatırımla bir de eğitim hastanesi açacağını açıkladı. Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin ise “4 fakülte, 2 meslek yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile yaklaşık 1.400 öğrencimize eğitim veriyoruz" ifadelerini kullandı.



Akşam


Geri Dön