28 / 03 / 2024

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.



Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde bîr yandan yeni yatırımcıların talepleri değerlendirilirken, öte yandan organize sanayi bölgesinin arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi. 


Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Acıgöl organize sanayi bölgesindeki arıtma tesisi sorununun giderilmesi konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi. Bölgenin gelişimi için turizm kadar sanayileşmenin de büyük önem taşıdığını belirten Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, "Bölgemizin turizm kadar sanayiye de önem vermesi gerekiyor. 


İlimizin sanayisinin gelişmesi adına birtakım çalışmalar yapılıyor. Bunların en başında gelen çalışmalardan biri de bizden önce idarenin da üzerinde hassasiyetle durduğu Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi. Burada oldukça ciddi firmaların talepleri var ve bu talep giderek artıyor. Yeni başvurular var ve bunları değerlendiriyoruz. Bizim için Acıgöl organize sanayi bölgesinde önemli konulardan biri de arıtma. 

Arıtma tesisinin kurulması konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Önümüzdeki günlerde ihalesini yapıp, arıtma tesisini tamamladığımızda organize sanayi bölgemizin çok önemli bir eksikliğini gidermiş olacağız" dedi.


Muşkara Haber 


Geri Dön