19 / 04 / 2024

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na Maya Rezidans'ta ev tuttu!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na Maya Rezidans'ta ev tuttu!

Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı’nın kendisini 20 yaşında bir kızla aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı ve eşinin 50 milyon lira olan mal varlığının yarısını talep etti. Ilıcalı’nın birlikte olduğu genç kızın is



 Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı’nın kendisini 20 yaşında bir kızla aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı ve eşinin 50 milyon lira olan mal varlığının yarısını talep etti. Ilıcalı’nın birlikte olduğu genç kızın ise Şeyma Subaşı olduğu öne sürüldü

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’nın “Eşim beni 20 yaşında bir üniversiteliyle aldatıyor” diyerek Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü. Her zaman örnek aile yaşamıyla takdir toplayan Ilıcalı’nın eşinin dava dilekçesindeki suçlamalar oldukça şaşırtıcı... Acun Ilıcalı’nın iki kızının annesi Zeynep Ilıcalı avukatı Altın Mimir aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede son iki yıldır eşinin “Şöhretin ve zenginliğin bedeli bu” diyerek evlilik birliğinin dışına çıktığını belirtti. Eşinin 2009 yılında yaz aylarında bir üniversite söyleşisinde tanıştığı ve flört etmeye başladığı 20 yaşındaki kızla zaman geçtikçe flört bağlarını güçlendirdiğini iddia eden Ilıcalı’nın avukatının dilekçesinde şu satırlara yer verildi:
“Acun Ilıcalı Eşi Zeynep’le yaşadığı her ortama bu kadını götürmeye başlamış. Kadına son model bir cip almıştır. Müvekkilimiz ve çocuklarını ise hayatının dışına çıkarmıştır. Davalının yaşamış olduğu ilişki müvekkilimize ve tarafların müşterek çocuklarına rağmen bugüne kadar devam etmiştir. Öyle ki davalı bu kadın için çok lüks bir rezidance da garsoniyer tutarak karı-koca ilişkisi yaşamaktadır. Bunun yanı sıra davalının ilişki yaşadığı bayan hakkında manevi tazminat açma hakkımızı saklı tutarız” ifadesine yer verildi. Eşinin yaklaşık 50 milyon dolar olarak beyan ettiği mal varlığına tedbir kararı koyduran Ilıcalı, yasa gereği eşinin üzerine kayıtlı mallarının yüzde 50’sini istedi. Zeynep Ilıcalı ayrıca 10 milyon lira maddi ve manevi tazminat ile aylık 15 bin lira nafaka talep etti.

‘Var Mısın Yok Musun’da yarıştı
Zeynep Ilıcalı’nın eşinin cip alıp garsoniyer tuttuğunu söylediği 20 yaşındaki üniversiteli genç kızın Şeyma Subaşı olduğu iddia edildi. İddiaya göre Subaşı ile flört eden Ilıcalı, genç kıza Maya Rezidans’ta ev tuttu. Ilıcalı’nın eşiyle yaşadığı Beykoz Konakları’ndaki eve de bir süredir gitmediği belirtildi. Şeyma Subaşı iki hafta önce Milliyet Cumartesi’ne verdiği röportajda “Ablam Acun Bey’in şirketinde çalışıyor. Yok Böyle Dans’ın kostümlerini tasarlayacak birilerini aradığını öğrenince Acun beye benden bahsetmiş” açıklamasını yapmıştı. Subaşı Ekim 2009’da “Var Mısın Yok Musun”a da yarışmacı olarak katıldı ve 69 bin TL kazandı.

Acun iddiaları kabul etmedi
Eşinin 50 milyon liralık servetinin yarısını  istediği Ilıcalı, son yıllarda Betina Machler, Sibel Can gibi ünlü isimlerin avukatlığını yapan ve yüksek tazminatlı davalardaki başarılı savunmasıyla bilinen Kezban Hatemi ile anlaştı. Eşinin iddialarını kabul etmeyen Ilıcalı, iki kızının ruh sağlığını düşünerek konu hakkında yorum yapmayacağını açıkladı. Avukatı Kezban Hatemi ise “Müvekkil hakkında yayınlanan hukuka aykırı söz konusu haberlerin gizli talepli açılan dava da dikkate alındığında ailenin mahremiyeti ve çocuklarının  geleceğinin dikkate alınması gerekmektedir. Müvekkilim ileri sürülen gerçek dışı ve hukuka aykırı iddiaların yasal zemin üzerinde karşılığını bulacağına inanmaktadır” açıklamasını yaptı.

Ev tuttu iddiası
Zeynep Ilıcalı’nın eşinin cip alıp garsoniyer tuttuğunu söylediği 20 yaşındaki üniversiteli genç kızın Şeyma Subaşı olduğu iddia edildi. Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü 2. sınıfta okuyan Subaşı geçen yıl “Var Mısın Yok Musun” yarışmasında da görev almıştı. Subaşı son olarak “Yok Böyle Dans”ta  Melis Ecem Güldüren’le birlikte  ünlü yarışmacıların ve partnerlerinin kostümlerini tasarlıyor. Subaşı 2008 yılında MissTurkey yarışmasına katılmıştı.

‘Başka bir anlaşma yoksa yarıya bölünür’
Avukat Nazan Moroğlu: (Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi - Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği G. Başkanı): Malın ne zaman alındığına bakılmalı. Yeni Medeni Kanun 2002’de yürürlüğe girdi. O tarihten sonra evlendilerse ve farklıca bir mal rejimi belirlenmedi ise edinilmiş mallar mal kimin üstüne olursa olsun yarı yarıya bölünür. Yarısı eşe ödenir.
Avukat Mehmet Aytekin: Evlilik içinde edinilmiş mallara katılma rejimi benimsenmemiş ise malların yarısı diğer eş tarafından talep edilebilir. Medeni Kanun’un 174. maddesinde ise evlilik içinde kusursuz veya daha az kusurlu tarafa tazminat da ödenebileceği belirtilmiştir. Bu ödenecek miktarı mahkeme belirler. Miktar ekonomik ve sosyal durumuna göre belirlenir.

En ‘pahalı’ boşanmalar
-  Ünlü işadamı Cem Hakko ve 24 yıllık eşi Bettina Hakko, boşanma davası sonucunda şirket hisseleriyle birlikte 7 milyon TL almıştı.
-  Ünlü işadamı Halis Toprak da 35 yıllık eşi Ayşe Toprak’a 1995’te boşanma davası açmıştı. Ayşe Toprak da 7.5 milyon TL istemişti. Çift 1997’de boşanmış, Ayşe Toprak ise sadece 500 bin TL alabilmişti.
-  Eşi Shery Şahnavaz’dan boşanan eski manken Ceyla Gölcüklü, Londra’da  görülen davada 140 milyon TL almıştı.
Milliyet

Acun'un eşi, kostümcü Şeyma'yı mı işaret etti

Acun, eşini kostüm tasarımcısıyla mı aldattı

Eşi Zeynep Ilıcalı’nın boşanma davası açtığı ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı’nın, “Yok Böyle Dans”ın kostüm tasarımcısı Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edildi. Ilıcalı’nın, genç kızla, katıldığı bir üniversitenin söyleşisinde tanıştığı ve ona Maya Sitesi’nde ev tuttuğu öne sürüldü  

Yarışma ve eğlence programlarıyla beğeni kazanan ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, özel hayatında oldukça zor günler geçiriyor. Eşi Zeynep Ilıcalı’nın “Beni aldattı” diyerek boşanma davası açması ve aynı zamanda yaklaşık 50 milyon TL’lik mal varlığının yarısını istemesi Ilıcalı’nın evliliğini krize soktu. Zeynep Ilıcalı, eşinin kendisini üniversiteli bir kızla aldattığıını öne sürdü ve dava dilekçesinde şu sözler yer aldı:

“Davalı 2009 senesinin yaz aylarında bir üniversiteyi söyleşi için ziyaret ettiğinde bir kızla tanışmış ve maalesef kendisiyle flört etmeye başlamış zaman ilerledikçe ise bu flört bağlarını kuvvetlendirmiştir. Hatta davalı kendisinin yapıp sunduğu “Var mısın Yok musun” isimli yarışma programına yarışmacı olarak sokmuş (bu kişi önemli paralar kazanmıştır) müvekkille yaşadığı her ortamı artık müvekkil yerine bu kadını götürmeye başlamıştır. 

(Seyahatler, maçlar, gece gezmeleri, arkadaş davetleri v.b.) Müvekkilimle birlikte yaşadıkları tüm konforlu hayatın katbekat fazlasını kadına yaşatmış; kadına Toureg marka son model bir cip almış, kendi adına kadının kullanımına sunulan ofis kiralamış, tüm programlarında kadına görevlendirme yaparak kadının sosyal ve ekonomik hayatta var olması için gayretkeş davranışlar sergilemiştir. Davalı, bu kadın için çok lüks bir residences’ta garsoniyer tutarak karı-koca ilişkisi yaşamaktadır...”  

Dün VATAN’da yer alan yılın boşanma haberinin ardından iddialar da peş peşe gelmeye başladı. Zeynep Ilıcalı’nın sözünü ettiği genç kızın üniversitede okuyan ve aynı zamanda mankenlik yapan Şeyma Subaşı olduğu öne sürüldü. Güzelliğiyle dikkat çeken Şeyma Subaşı’nın Maya Recidences’ta kaldığı, Acun Ilıcalı’nın sık sık onu ziyaret ettiği iddia edildi. “Yok Böyle Dans”ın kostüm tasarımcısı olan Şeyma Subaşı, Zeynep Ilıcalı’nın ihanet suçlamasıyla ilgili olarak sorulan soruya “ Yok hiç öyle bir şey olmadı. Atölyedeyim yabancıların kıyafetlerini yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlarla çok yoğunum. Zeynep hanımla hiç tanışmadım. Sadece biliyorum o kadar. Ofisteyken gördüğüm oldu. Hiçbir şeyim de bugüne kadar olmadı. Benim işe başlamamdan rahatsızlık duyduğunu sanmıyorum. Maya Residences’ta benim evim yok. Acun bey Maya’ya gidebilir. Gökhan Şükür’ün evi orada. Ona gidiyordur ancak öyle bir şey olabilir” dedi. Maya Residences yetkilileri ise Subaşı’yı yalanlayarak ünlü mankenin burada oturduğunu doğruladı. Residences yetkilileri, Subaşı’nın dairesinde olduğunu söylerken aynı dakikalarda Ilıcalı da, Residences’ın önünde görüntülendi. Ilıcalı, kendisini görüntüleyen muhabiri uzun süre takip etti. 

Şeyma Subaşı ile ilgili dedikodular magazin kulislerinde adeta patlama yaptı. Acun Ilıcalı’ya yakın bir kaynak şu iddialarda bulundu:  

“Şeyma Subaşı Panamalar’da çekilen Survivor yarışmasında Acun’u yalnız bırakmıyordu. Prodüksiyondaki ekibe sık sık ‘beni götürün’ diye ısrar eden Subaşı kendisi için tutulan özel uçakla hafta sonları soluğu Acun’un yanında alıyordu. Şeyma ekibe karşı sık sık emir veren ve sert tavırlar sergiliyor adeta Acun Medya’nın sahibi gibi davranıyordu. Kendisi için rakip olabilecek diğer çalışanlar üzerinde de baskı uygulayarak işten çıkarılmalarına neden oluyordu. Hatta Tanem Sivar’ın işinden ayrılmasına bile o neden olmuştu.”

20 YAŞINDA

İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma 1990 doğumlu. 2006 yılında da “Deniz Akkaya ile Top Model” yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı’nın son programı ‘Yok böyle dans’ adlı yarışmanın da kostümlerini hazırlıyor. 

Acun Ilıcalı ile ilgili her şey

Şeyma “ekşi sözlük”te 

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı’nın bir süre önce internetteki popüler sitelerden ekşi sözlük’te de adı geçti. ‘Rossgaller’, nickli sözlük yazarı Subaşı hakkında “Var mısın Yok musun programında da yarışan güzel. Şu sıralar Acun Ilıcalı’nın yanında pek sık gözüküyor. Nedense” diyerek imalarda bulunmuştu.
Vatan 

YASAK AŞK 2009'DA BAŞLADI

26 milyon TL 9 5 bankada hesap
Yapımcı Acun llıcalı'ya (38) Temmuz 2003'te evlendiği, kızları Leyla (6) ve Yasemin'in (3) annesi Zeynep Hıcalı (31) boşanma davası açtı. Zeynep Hıcalı, Acun llıcalı'nın 50 milyon TL'lik servetinin yarısını istedi. Ayrıca malvarlığına tedbir karan koydurttu. Ayrılığa neden olan kişi Acun llıcalı'nın 'Yok Böyle Dans' programının kostümlerini hazırlayan Aydın Üniversitesi öğrencisi,   i moda tasarımcısı Şeyma Subaşı (20). Şeyma Subaşı 2008'de Miss Turkey yarışmasına katılmış. 16 yaşından bu yana   v mankenlik yapıyor. Acun llıcalı'nın, Etiler'de V lüks bir ev tutup, son model cip aldığı,     aylık 15 bin TL maaş verdiği Şeyma Subaşı, 1 Ekim 2009'da 'Var mısın Yok musun' yarışmasına katılmış. Şeyma Subaşı yarışmada 69 bin TL kazanmış. O günden bu yana da Acun llıcalı'dan hiç ayrılmamış.

İLİŞKİSİNİ HERKESE İLAN ETTİ
Ünlü yapımcının "İlk görüşte aşık oldum" dediği Şeyma Subaşı ile evlenmek istediği de konuşuluyor. Şeyma Subaşı'nın ailesi de bu ilişkiyi biliyor. Acun llıcalı'nın ikinci eşi olan Zeynep Hıcalı ise "Acun bu ilişkiyi kimseden gizi bile duymadı. Beni çok kırdı. Ona sorduğumda öne Her şeyin üzerine yemin ederek beni aldatmayacak Ne yazık ki bu ilişkiyi başkalarından duydum. Affeden Acun Ilıcalı bir röportajında "Karımı çevremde de kızlar için asla aldatmam" demişti.

Acun Ilıcalı'nın 50 milyonluk serveti
• Levent'te villa
• Beykoz'da villa
• Bodrum'da villa
• Çamlıca'da dubleks daiı
• Miami'de 2 ev
• Bahama Adalan'nda ev
• Ferrari araba
• Range Rover cip
• BMW araba
• Tekne
• Sürat teknesi
• ShowTV'den alacağı
Posta/Ahmet Cumalı


Geri Dön