23 / 04 / 2024

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na Miami'de ev kiraladı!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na Miami'de ev kiraladı!

Acun Ilıcalı Surivor programının çekimleri için Dominik’te bulunuyor. Ilıcalı, kızı Melisa’dan uzak kalmamak için Şeyma Subaşı’na Miami’de ev kiralamıştı..



Acun Ilıcalı, özel hayatında adeta Survivor yarışmacıları gibi zor bir hayat sürüyor. Survivor All – Star yarışması ile milyonları ekran karşısına bağlayan ve reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, özel hayatında adeta Survivor yarışmacıları gibi zor bir hayat sürüyor. Bir yandan iki çocuğunun annesi Zeynep Ilıcalı, diğer yandan küçük kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı ile görüşen ünlü televizyoncu, her ikisinden de olan çocuklarına vakit ayırmak için çabalıyor. Programın çekimleri için Dominik’te bulunan Ilıcalı, kızı Melisa’dan uzak kalmamak için Şeyma Subaşı’na Miami’de ev kiralamıştı.



NiKAHLI EŞİ


Ancak Acun Ilıcalı halen nikahlı eşi olan Zeynep Ilıcalı’dan olan çocukları Leyla ve Yasemin’e de vakit ayırmaya çalışıyor. Zeynep Hanım ve kızları ile geçtiğimiz hafta Miami’de buluşan ünlü televizyoncu, alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Acun Ilıcalı aynı anda Miami’de bulunan Şeyma Subaşı ve eşi Zeynep Ilıcalı’nın karşılaşmaması için yoğun çaba sarf etmiş. İki kadın arasındaki sürtüşme devam ederken arada kalan Acun, Survivor’daki yarışmacılardan daha fazla ter döküyor.


Sözcü


Geri Dön