25 / 04 / 2024

Acun llıcalı, Bodrum'dan villa satın aldı!

Acun llıcalı, Bodrum'dan villa satın aldı!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun llıcalı, tatilini geçirmek için vazgeçemediği Bodrum'dan villa satın aldı. Bu, llıcalı'nın ikinci evi... Diğer evinde ise eşi Zeynep llıcalı çocuklarıyla birlikte yaşıyor. llıcalı, şu günlerde her boş vaktini evinin tadilatıyla



Ünlü yapıma Acun llıcalı ve sevgilisi olduğu öne sürülen Şeyma Subaşı'nm Miami tatilinin fotoğrafı ortaya çıktı. 3 hafta önce VATAN'ın duyurduğu tatilin fotoğrafında çiftin üzerindeki Miami Heat yazılı tişört dikkat çekti. Birlikte Miami Heat maçını izleyen çiftin daha sonra Miami'nin gözde caddelerinden, değişik restoran ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Lincoln Road'da vakit geçirdiği iddia edildi. Hatta magazin çevrelerinde tatil için Miami'de bulunan bir grup Türk'ün ikiliyi bir hayli samimi gördüğü de öne sürüldü. Fotoğrafta oldukça mutlu görünen çiftin bu tatili sadece 3 gün sürmüştü.

Yedi yıllık eşi Zeynep llıcalı'nın "ihanete uğradım" diyerek boşanma davası açtığı ünlü yapımcı ve sunucu Acun llıcalı, tatilini geçirmek için vazgeçemediği Bodrum'dan villa satın aldı.
 
Bu, llıcalı'nın ikinci evi! Diğer evinde ise eşi Zeynep llıcalı çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Pek çok ünlü komşusu bulunan llıcalı, şu günlerde her boş vaktini evinin tadilatıyla uğraşarak geçiriyor.
 
Yanında çalışan 20 yaşındaki Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya devam eden llıcalı için "boşanmak istemiyor" dedikoduları ortaya atılmıştı. Ancak yeni alınan villa, söylentilerin asılsız olduğunu ortaya çıkarmış oldu.
Yaz Güneşi


Geri Dön