29 / 03 / 2024

Adakule Projesi ile belediye lojmanları vatandaşa açılıyor!

Adakule Projesi ile belediye lojmanları vatandaşa açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çetin ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Maltepe Caddesi'nde hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim etti.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çetin ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Maltepe Caddesi'nde hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim eden Çetin, "Maltepe Caddesi'nin yeni yüzü semtimize çok yakıştı. Güzergâhta yenileme projesinin yapılmasını değerli Başkanımızdan talep etmiştik. Caddedeki yenileme çalışması kısa süre içerisinde tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkül- ediyoruz" ifadelerini kullandı. Şehir vizyonunda yer alan kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "İnşallah daha birçok projeyi hayata geçireceğiz. Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız. 

İnşallah bu projemizdeki çalışmalarımız da kısa süre içerisinde başlayacak. Şehrimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. 



Günboyu 


Geri Dön