25 / 04 / 2024

Adalar'da 4 marina yapılacak!

Adalar'da 4 marina yapılacak!

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş; Adalar'ı ziyaret etti. Topbaş; Adalar'a 4 marina yapacaklarını belirtirken Adalar’da birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ve daha çok çalışma yapacaklarını ifade etti...



İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş önceki gün AK Parti Adalar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda STK Temsilcileri ile buluştu.  Topbaş; Adalar’ın ekonomisini yaz-kış artıracak projeler geliştirdik. Sadece yaz değil kış turizmi için de çalışma yapıyoruz, ifadelerinde bulundu. 


İstanbul'a 9 marina düşündüklerini belirten Topbaş; bu 9 marinadan 4'ünü Adalar'a yapacaklarını ifade etti. Topbaş sözlerine şu şekilde devam etti...


Adalar da 4 marina yapılacak!


Bu marinalar turizm demektir, ekonomi demektir, istihdam demektir... Adalar'a ayrıca; spor sahaları, kültür merkezleri ve sosyal alanlar yapacağız. Adalar, medeni ölçüde bir kent konseptinde artık... Adalar'da, doğalgaz başta olmak üzere altyapı, atıksu kanalları, içmesuyu hatlarını yeniledik ve tertemiz hale getirdik. Adalar’ın kirlenen sahillerini temizledik.


Adalar da 4 marina yapılacak!


Ayrıca Topbaş Adalar'daki atlar ve faytonlarla da ilgili açıklamalar yaptı. Topbaş; Adalar'ın nostaljisi faytonlar...

Ancak, atların kullanıldığı bir hizmet. Bakımlarının çok iyi yapılması lazım. Bu faytonlardaki atlar için veterinerlik ve bakım hizmeti verilecek. Adalar’da birçok çalışma gerçekleştirdik ve daha yapacak çok işimiz var, dedi. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön