25 / 04 / 2024

Adalı Holding, Adana Sheraton Otel'i görücüye çıkarıyor!

Adalı Holding, Adana Sheraton Otel'i görücüye çıkarıyor!

Türk müteahhitlik sektörünün uluslararası alanda lider firmalarından biri olan Adalı Holding, inşaat, lojistik, iş makinesi, enerji ve atık yönetimi sektörlerinden sonra turizm ve otelcilik alanında da ilk yatırımını yapıyor.



 

Ulusal ve uluslararası bir çok önemli projeye imza atan Adalı Holding, otelcilik sektörünün önde gelen firmalarından Starwood Hotels & Resorts ile işbirliği yaparak  Adana  Sheraton Otel 'i hayata geçiriyor.

Ödüllü Mimar Murat Kader tarafından tasarlanan ve Adana 'nın çehresini değiştirerek, bölgeye yeni bir boyut kazandıracak projenin imza töreni ve proje detayları, düzenleyeceği basın lansmanı ile paylaşılacak.

Adalı Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanları Hünkar şževki Adalı ve Serdal Adalı, Starwood Hotels & Resorts Başkan Yardımcısı, Doğu ve Orta Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Bölge Direktörü Thomas Willms 'ın katılımı ile gerçekleşecek basın toplantısı, 28 Haziran 2011 Salı günü Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda saat 09:30'da kayıt ve kahvaltı ile başlayacak. 10:00-11:00 saatleri arasındaki imza töreni ve sunumun ardından 11:30'a kadar sürecek soru ve cevap bölümüne geçilecek. Basın toplantısı fotoğraf çekimi ile son bulacak.

 


Geri Dön