29 / 03 / 2024

Adam Kule Dap Yapı fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Toplamda 350 civarında home ofisin yer alacağı proje tek blok şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçiriliyor. Adam Kule Dap Yapı fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  Adam Kule   DAP Yapı  projesi içerisinde rezidans, home-office ve ofis yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen projenin ön talep dönemi devam ediyor.


Toplam 350 adet home-officeler bulunan projesi lansman öncesi geçerli avantajli fiyatlara sahip. Projedeki bağımsız birimlerin alanları 46 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar uzanıyor.


Dairelerin isteğe bağlı olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirileceği proje Mayıs ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.


Adam Kule Dap Yapı fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği projede bloklar 27 kat şeklinde yükseliyor. Projede lansman öncesi özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön