19 / 03 / 2024

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim!

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 80 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.



Tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye edilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başlayıp maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Proje ön talep toplamaya devam ediyor.


Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başlayıp maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


80 bin TL'ye varan indirim uygulanan proje  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 50 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. 


Yüzde 0 faiz uygulanan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. 


Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim!

Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön