25 / 04 / 2024

Adam Kule Maltepe'de Ramazan kampanyası!

Adam Kule Maltepe'de Ramazan kampanyası!

DAP Yapı, Adam Kule projesinde Ramazan Ayına özel kampanya düzenliyor. Lansman öncesi fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimin uygulandığı kampanyada, yüzde 10 peşinat ve DAP Yapı finansmanı ile sıfır faiz fırsatı sunuluyor.



DAP Yapı, Kartal Dragos’ta hayata geçirdiği yeni projesi Adam Kule için Ramazan dolayısıyla kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. Adam Kule Ramazan kampanyasında lansman öncesi sunulan avantajlı fiyatlar ile konut sahibi olmak mümkün.


Gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan DAP Yapı’nın, İstanbul Kartal’da geliştirdiği Adam Kule’den Ramazan ayı boyunca daire alanlar, en yeni projede yaşama fırsatı yakalıyor.


Lansman öncesi fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimin uygulandığı muhteşem Ramazan kampanyasında, yüzde 10 peşinat ve DAP Yapı finansmanı ile sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor.


Maltepe, Kartal ve Pendik hattında geliştirdiği projelerle yatırımcılarına yüksek prim sağlayan DAP Yapı, Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’de ön satışlar devam ediyor. İstinaf Mahkemesi inşaatının bitmek üzere olduğu bölgede Şehir Üniversitesi inşaatı ise devam ediyor. Lokasyonu ve özellikleri ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayacak Adam Kule, Ramazan Ayıkampanyası ile avantajlı fiyatlardan konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 


Star


Geri Dön